Wat vind ik belangrijk bij een nieuwe telefoon – bloggen

Hebben jullie ook altijd zoveel moeite met het zoeken naar een nieuwe telefoon? Sinds mijn blog gebruik ik mijn telefoon bijna non-stop! Ik hou o.a. mijn social media bij, gebruik een digitale agenda en regel nog veel meer zaken op mijn telefoon. Lees je mee?

Duur van de batterij

De batterij is voor mij één van de belangrijkste dingen. Zoals ik hierboven al schreef, gebruik ik mijn telefoon bijna non-stop. Niet alleen mijn Instagram hou ik bij, maar denk ook eens aan de mailbox, Pinterest, agenda en allerlei andere apps, voor bijvoorbeeld het bewerken van foto’s.

telefoon

Het geheugen

Een fotootje hier een fotootje daar, je kent het vast wel haha! Net zoals de batterij is voldoende geheugen echt onmisbaar in mijn werk. Vooral als blogger maak je een stuk meer foto’s. Soms schiet ik een stuk of 30 foto’s om alleen al een leuke selfie te krijgen..

Het aantal megapixels van de camera

Als we het toch over het maken van foto’s hebben, kom ik gelijk bij het laatste punt uit en dat is het aantal megapixels. Naast het schrijven van goede content zijn scherpe foto’s echt van belang.

telefoon

Een tweede telefoon aanschaffen?

Zoals je misschien al hebt gezien op mijn Instagram, staat mijn blog officieel ingeschreven bij de kvk. Een stuk professioneler, maar ik merk ook dat mijn huidige telefoon sneller leeg is omdat ik nog meer actief ben op o.a. mijn social media.

Iphone 11

Inmiddels denk ik er over om een nieuwe telefoon aan te schaffen, die ik alleen voor mijn werk wil houden. Na alle specificaties te hebben onderzocht bij verschillende telefoons kwam ik uit op de Iphone 11 Deze telefoon heeft o.a. veel geheugen en een goede batterij.

Wat mij het meeste aanspreekt van iPhone 11 is de dubbele camera lens. Je kunt kiezen om de normale camera te gebruiken of de groothoek lens. Wanneer je de groothoek lens gebruik krijg je veel meer beeld op de foto. Ook de nieuwe nachtmodus op deze telefoon spreken mij aan, zodat je toch een heldere en scherpe (instagram) foto krijgt, bij dat ene terrasje op een zomeravond. 😉

Ik vind het oprecht een hele toffe telefoon, ook omdat de iPhone 11 in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Persoonlijk zou ik kiezen voor de groene tint haha.

telefoon

Ik weet nog niet zeker of ik een tweede telefoon wil aanschaffen, maar het lijkt me echt heel handig! Ook omdat je je telefoon en werk op een gegeven moment kunt afsluiten door het weg te leggen. Voor de bloggers onder ons: hoe doen jullie dit?

telefoon

Na het schrijven van dit artikel ben ik eigenlijk wel benieuwd wat jij belangrijk vindt bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Join the Conversation

  1. Mijn blog is (nog) niet mijn bedrijf. Wel heb ik binnenkort een nieuwe mobiel nodig. Mijn huidige heb ik al drie jaar en vertoont kuren. Ik neig nu naar de iPhone Xr (heb nog nooit een iPhone gehad, wel al zes jaar blij met mijn MacBook). De afgelopen twee weken gaf ik aan een aantal mensen een compliment over hun mooie foto’s. Die mensen hadden allemaal de iPhone X en de Xr is een vervolg erop als ik het goed heb.

  2. Hey, een goede kwaliteits camera en geheugen vind ik ook super belangrijk. Ik neem al mijn foto’s met mijn gsm, met nog eerst mijn camera technieken wat bijschaven voor ik terug mijn Nikon gebruik. Ik heb de Iphone 11 en ben best tevreden van deze gsm.

  3. De camera is voor mij het allerbelangrijkste! En het geheugen is natuurlijk ook heel belangrijk. Voor de rest maakt het me in principe niks uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close