Photo-Plog Maart 2020: wandelen in de duinen, Snuffie en thuis zijn.

Door het Coronavirus ben ik deze maand eigenlijk alleen maar thuis geweest. Ik ging alleen de deur uit voor een frisse neus en boodschappen. Super spannend is deze Photo-Plog dus dit keer niet, maar toch besloot ik er één te schrijven. Lees je mee?

In de Photo-Plog van Februari kon je lezen dat het niet zo goed ging met Brownie. Inmiddels is ze toch overleden, so sad! Loempi werd na een week steeds stiller en liet zich minder zien. In eerste instantie wou ik niet gelijk een nieuwe cavia, maar Loempi alleen laten, was in dit geval geen optie.

Doei lieve Brownie <3

Tsja en toen begon de zoektocht.. De hele middag was ik aan het bellen of men ergens cavia’s verkocht. Uiteindelijk was er één winkel die net nieuwe cavia’s had gekregen. Na het observeren van de beestjes besloot ik er één te kopen.

Ze was hier net 6 weekjes oud, super jong nog.
Photo-Plog Maart: Coronavirus, wandelen en Snuffie

Het weekend besloten Daniel en ik een stuk te gaan lopen. We reden naar een heel groot natuurgebied in Diever, echt een aanrader om daar eens te wandelen. Lekker rustig en vooral heerlijk als het zonnetje schijnt! 😉

Photo-Plog Maart: Coronavirus, wandelen en Snuffie

Toen we thuis kwamen hebben we een verdiende Bossche Bol gegeten, jummie!

Tussen al het andere werk door besloot ik een middag grondig het huis schoon te maken. Ik ging stofzuigen, dweilen en draaide veel wasjes. De laatste maand maak ik het huis ‘uitgebreider’ schoon, sinds het Coronavirus heerst. Herkenbaar haha?

Boodschappen doen is momenteel niet iets wat ik heel prettig vind, hoe ervaren jullie dit?

Van te voren maak ik een boodschappenlijstje voor de hele week en daarna ging ik snel de boodschappen halen.

Wie van mijn lezers heeft stiekem toiletpapier gehamsterd? Gelukkig lagen er nog genoeg pakken dit keer haha.
Zó de wekelijkse boodschappen zijn binnen, ook voor familie. <3

Om wat extra groente binnen te krijgen, maak ik regelmatig groentesoep. Lekker als lunch en zo krijg je toch net wat meer vitamines binnen.

Misschien vind je dit recept leuk?

Photo-Plog Maart: Coronavirus, wandelen en Snuffie

Woensdag stond ik vroeg op en ging ik lekker aan de slag met mijn blog. Ik schreef verschillende artikels zodat er genoeg content online komt, de komende weken.

Photo-Plog Maart: Coronavirus, wandelen en Snuffie

In de middag scheen het zonnetje en was er weinig wind, heerlijk weer om naar buiten te gaan!

Photo-Plog Maart: Coronavirus, wandelen en Snuffie

Nog even een leuk weetje! Op instagram had ik de mega fijne lipstick van Maybelline Matte Ink al gedeeld, waar veel positieve reacties op kwamen. Ik draag de lipstick bijna elke dag en ben nog steeds zo enthousiast! Echt een aanrader. 🙂

Klik hier om het artikel te lezen: Maybelline Matte Ink

Photo-Plog Maart: Coronavirus, wandelen en Snuffie

Omdat we nog een aantal plannen hebben voor onze achtertuin, besloot ik vast een stuk gras weg te halen. Hier komen later stoeptegels, zodat we een groter terras hebben. Wat een werk is dat trouwens haha!

Na een dag hard werken was ik moe en had ik geen zin meer om te koken. Ik besloot daarom te kiezen voor een simpele maaltijd. In de koelkast lagen nog zoete aardappel frietjes, kippenpootjes en sperziebonen. De friet en de kippenpootjes schoof ik in de oven en ik kookte alleen sperziebonen. Een snelle, maar toch gezonde maaltijd. Wat eet jij als je een drukke dag hebt gehad? 🙂

Wil je meer inspiratie voor het avondeten? Bekijk dan eens de weekmenu’s op mijn blog.

Vrijdagavond hadden we date night! We keken de film Angel Has Fallen, een hele toffe actiefilm. Tijdens de film hadden we verschillende hapjes op tafel staan, gezellig!

Ondertussen knuffelen met Snuffie! <3

Photo-Plog Maart: Coronavirus, wandelen en Snuffie

Wat heb jij de laatste dagen gedaan nu je veel binnen moet blijven door het Coronavirus?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Join the Conversation

 1. Wat verdrietig van Brownie! Maar wat is Snuffie een schatje 🙂
  Wij hebben niet veel spannends gedaan, vooral in huis bezig geweest. En lekker gewandeld in de buurt.

  1. Haha! Je kan merken dat Snuffie nog heel jong is, ze gilt de hele dag door haha.;)

 2. Ik vind het boodschappen doen ook zo vreselijk nu! Gelukkig komen er vandaag weer bestelde boodschappen binnen, voor het eerst sinds een maand.

  1. Super fijn dat je de mogelijkheid hebt om te bestellen. In onze omgeving bezorgen ze nog geen boodschappen, verdorie haha!

 3. Wat staat die lipstick je mooi zeg! Ik ga trouwens even kijken naar je weekmenu’s, inspiratie is nooit verkeerd!

 4. Wat is snuffie een leukerd <3 En nog veel sterkte met het verlies van Brownie.
  Leuke foto's verder! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close