Daarom ga je naar de DM – Wat je moet weten

Regelmatig schrijf ik een stukje over de DM als ik op vakantie ben geweest. Veel mensen weten wat de DM is, maar waarom is dit nou zo’n fijne drogist? In dit artikel vertel ik waarom veel mensen zo verliefd zijn op de DM en wat jij moet weten als je er ééntje gaat bezoeken. Lees je mee?

Een dagje shoppen in het gezellige Duitsland
Supermarkten en drogisterijen in Duitsland zijn veel goedkoper dan in Nederland. Daarnaast hebben de winkels ook een groter assortiment waardoor je echt even lekker kunt snuffelen. Een leuk dagje uit om nieuwe kleding te scoren en nieuwe terrassen te ontdekken.

Verse salade zelf samenstellen in supermarkten

Waarom DM?
De DM is samen met de Rossmann één van de bekendste drogisterijen in Duitsland. Producten zijn een stuk goedkoper dan in Nederland en daarnaast zijn de winkels ruim en overzichtelijk. Vaak ontdek ik nieuwe producten op het gebied van beauty, die in Nederland nog niet verkrijgbaar zijn.

Het eigen merk van de DM 
Balea is het eigen huismerk van de DM die je uiteraard niet mag missen als je de winkel gaat bezoeken. De douchegels van Balea zijn super populair en zijn te koop voor nog geen euro. Persoonlijk ben ik echt verliefd op de skincare afdeling. Zoveel beautyproducten, sheetmasks, serums, crèmes etc.

Naast alle huidverzorging heeft de DM ook nog een toffe make-up afdeling die echt de moeite waard is. De collecties van bijvoorbeeld Catrice of Essence zijn net iets uitgebreider en bevatten andere producten in het assortiment.

Wist je dat je ook producten kunt bestellen via DMdrogist.nl. Een Nederlandse webshop waar je jouw beautyproducten kunt bestellen. Super handig als je niet in de gelegenheid bent om naar Duitsland te reizen! 🙂

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Join the Conversation

  1. ik ben ook dol op de dm. ik hoop er in januari heen te gaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close