Posters uitzoeken + winactie!

Zoals jullie misschien al hebben gezien op mijn Instagram, hebben mijn vriend en ik de woning flink aangepakt het nieuwe jaar. Precies 1 januari zijn we begonnen met schilderen, behangen en met het ophangen van nieuwe decoratie. Voor een samenwerking mocht ik een aantal posters en lijsten uitzoeken bij Posters.nl, die inmiddels een toffe plek in onze woning hebben gekregen. Lees je mee?

Posters uitzoeken + winactie!

Over Posters.nl

Posters.nl heeft een groot assortiment in posters, fotobehang, lijsten en dergelijke. Mocht je op zoek zijn naar leuke posters voor op de muur, klik dan eens op deze link: Posters met tekst.

Posters uitzoeken + winactie!

Een poster of schilderij kan een woning ineens helemaal afmaken, dit was bij ons het geval! De muur boven onze eettafel vonden we altijd al wat aan de kale kant, dus besloten we twee posters hier te hangen. Doordat de posters wit zijn, oogt de groene muur nu iets lichter en ook ruimer, heel fijn!

Posters uitzoeken + winactie!

De andere posters hangen inmiddels boven de bank. Ook deze muur was vrij kaal, dus een perfecte plek voor deze lijsten! Zelf vind ik de poster van de leeuw echt super mooi, mede door de grijstinten!

Posters uitzoeken + winactie!

Tips voor het kiezen van een poster of schilderij

Een grote lege muur vullen? Kijk eens bij wat grotere schilderijen of elders. De muur is hierdoor sneller ‘gevuld’ zonder heel veel kleine (drukke) decoraties.

Posters uitzoeken + winactie!

Heb je een rustig interieur met niet héél veel kleuren, dan kun je prima kiezen voor wat fellere kleuren. Is je inrichten zelf kleurrijk of een beetje chaotisch? Dan kun je beter kiezen voor een poster of schilderij die wat neutraler is. Verder kan fotobehang ook heel mooi staan!

Posters uitzoeken + winactie!

Winactie

Samen met Posters.nl mag ik shoptegoed aan één van mijn trouwe lezers weggeven, t.w.v. € 25,00,- Dus wil jij ook deze leuke posters scoren of andere decoratie? Doe dan mee!

Wat moet je doen?
Volg mij op Instagram: Enjoyyourownbeauty.nl en Posters.nl, en laat een comment achter onder mijn foto dat je mee wilt doen. Extra kans maken? Deel de foto op jouw Instagram en tag Enjoyyourownbeauty.nl en Posters.nl in jouw verhaal!

3 februari maak ik de winnaar bekend via mijn Instagram en stuur ik de winnaar een persoonlijk berichtje!

Liefs
x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *