Een weekendje weg in Gelderland, echt genieten!

De titel is misschien een beetje saai, maar dat was dit weekendje weg in Gelderland totaal niet! We deden niet heel veel bijzonders, maar juist het wandelen door de bossen en het mooie weer in februari zorgde voor ontspanning en zomerkriebels.

touren

Ondanks dat dit alweer een jaar geleden is, wou ik hier toch nog een artikel over schrijven, ook omdat er binnenkort weer een weekendje weg op de planning staat! Waarom dit tripje zo leuk was, lees je in dit artikel!

bossen

We verbleven in het hotel Landgoed Ehzerwold. Dit ligt in Almen, een plaatsje in Gelderland. Het hotel heeft 3 sterren en de prijs valt reuze mee, leuk om te boeken als je een weekend de natuur wilt bewonderen. Als je liever verschillende stadjes wilt ontdekken, dan is dit niet geschikt voor jou.

hotel Landgoed Ehzerwold

In de middag kwamen we aan bij het hotel in Gelderland en hebben we eerst onze spullen op onze kamer gedropt. Daarna zijn we een stuk gaan toeren door de omgeving en hebben we bij een leuk plaatsje de auto geparkeerd.

Gelderland

Helaas weet ik de naam niet meer oeps! Er was een groot meer waar je kon wandelen met honden of een boswandeling kon maken. Gelukkig was het toen prachtig weer, echt genieten dus!

Gelderland

Na een heerlijke wandeling reden we terug in het hotel en pakte we onze telefoon, om een leuk tentje te vinden op TripAdvisor. Wie o wie gebruikt dit ook? 😉

We zagen in de folder dat het hotel ook een restaurant had waar je kon dineren, we besloten dit te doen! Als we uit eten gaan, dan eten we altijd bij een restaurant in de buurt, maar nooit bij het verblijf zelf. Tijd om hier verandering in te brengen.

Het was een goed besluit want we hebben heerlijk gegeten en geborreld. In eerste instantie dachten we dat je via de menukaart moest bestellen, maar dit was niet zo. Het was een buffet met verschillende soorten vlees, salades, aardappels en nog véél meer! We hebben onze borden meerdere malen gevuld, met al het lekkers, dus je kunt je vast inbeelden dat onze buikjes goed vol zaten haha! 😉

De volgende ochtend hebben we in het hotel gegeten, dit zat er namelijk bij in. Super fijn, om zo je ochtend te starten en met een volle buik op pad te gaan. Je kon zelfs je eigen ei met spek bakken, super leuk en origineel bedacht!

In de middag zijn we langzaam huiswaarts gereden en zijn we nog even gestopt in Lemmer. Een dorpje in het mooie Friesland, waar veel leuke winkeltjes zijn. We dronken eerst een kop koffie op het terras en daarna zijn we langs verschillende winkeltjes gelopen.

Lemmer

Ik kocht nog een geurtje van Zwitsal. Mocht je deze nog niet kennen, zeker eens ruiken wanneer je in de Etos of Kruidvat bent. Het is echt één van mijn favoriete geuren en daarnaast is deze ook nog eens super budgetvriendelijk!

Later op de middag aten we nog een bakje kibbeling op het pleintje in Lemmer en daarna was het echt tijd om weer naar huis te gaan.

Lemmer

Wat is jouw leukste tripje geweest?

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close