Photo-plog oktober & november 2018: (planten & leuke dingen!)

Bye september en hello oktober! Kijken jullie ook zo uit naar de winterperiode? Ik stiekem wel een beetje. Lekker thuis op de bank met geurkaarsjes, een kop warme thee en daarnaast komen alle leuke feestdagen steeds dichterbij! Nieuwsgierig wat ik in de maand oktober heb beleefd? Scrol dan eventjes naar onderen!

Zoals jullie misschien al weten is oktober ‘de’ beste maand om planten te plaatsen in de tuin. De tuin van onze woning is nog vrij kaal en dus besloten mijn vriend en ik een aantal planten te plaatsen in de tuin! Hoe schattig zijn deze kleine buxus plantjes..

Nu de avonden weer wat kouder worden vind ik het heerlijk om in de avond met een lekkere kop thee op de bank te ploffen. Afwisseling vind ik dan ook altijd erg fijn, zo ook kocht ik in de winkel deze twee pakjes. Deze thee van de Albert Heijn vind ik zo onwijs lekker!

Op dinsdag ging ik met de familie naar de Efteling en wat was het daar leuk! Zo’n mooi sprookjes achtig park. Normaal gesproken gaan we meestal in de zomer maar door alle drukte is het er dit keer bij gebleven. Eigenlijk veel leuker om rond de herfst te gaan, zodat je alle herfstkleuren kunt zien. Ohja en het is een stuk minder druk!

Deze maand was mijn vriend jarig en regelde ik dat we een dagje uit gingen naar het spoorwegmuseum in Haaksbergen. Onwijs leuk om in een oude stoomtrein een rit te mogen maken waarbij conducteurs verhalen vertellen over vroeger.

In de avond gingen we tapas eten bij Pata Negra in Drachten. Zeker een aanrader, we voelde ons na afloop net holle bolle gijs haha.

Tijdens een mooie herfstdag sprak ik af met een vriendin om een aantal foto’s te schieten voor mijn Instagram. Na een hele middag gezellig op pad te zijn geweest zijn er vijf foto’s echt top geworden, waaronder deze:

In het weekend kookte ik een simpel maar super lekker recept! De volgende dag at ik onder het bloggen nog een restje wat er van over was gebleven. Ik zal hieronder het recept kort voor jullie beschrijven:

(2 a 3 personen)

  • Snij 400 gram kip en 4 stengels bosui. Bak eerste de kip met een klein scheutje ketjap en voeg vervolgens de bosui toe en bak dit eventjes mee. Als je dit hebt gedaan voeg je 1 of 1,5 pot saus toe van de Aldi: Tikka Masala. Dit is een Indiase roerbaksaus met een pittig tintje haha.
  • Kook 250 gram rijst en voeg de rijst daarna door de saus

Zelf maak ik er dan vaak nog een chinees eitje bij, kroepoek en gebakken uitjes. Super simpel, maar wel top!

Bij de Action kocht ik laatst dit leuke rekje. Omdat ik merk dat ik steeds meer sponsor pakketjes krijg vind ik het leuk om dit een plekje te geven in huis. Hier ben ik dan nog altijd dankbaar voor. Daarnaast is het gewoon super leuk om de persoonlijke kaartjes aan dit rekje te hangen.

Volgens mij heb ik de afgelopen maand trouwens echt een planten tik gekregen, want overal waar ik planten zie, heb ik de neiging om ze mee te nemen haha. Het kan een huis zo opfleuren door mooie groene planten te kopen. Deze kon ik dan ook echt niet laten staan..

Hoe was jullie maand in oktober & november?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close