Update CHV SmartFilm – Mijn ervaring

Een poosje geleden plaatste ik een artikel over CHV Smartfilm. Het gaat om een klein en dun blaadje dat boordevol supplementen zit. Door het gebruik van dit beauty supplement wordt de huid steviger en worden rimpeltjes en fijne lijntjes minder zichtbaar. Inmiddels heb ik dit product een maand kunnen testen waardoor ik nu een eerlijke review kan schrijven. Tijd om deze met jullie te delen. Lees je gezellig mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

In de vorige blogpost schreef ik al dat het gebruik van CHV Smartfilm heel makkelijk en simpel is. voor het slapen pak ik een film uit de verpakking en verwijder ik het zakje. Vervolgens plak ik het blaadje voorzichtig aan de binnenkant van mijn wang. Het supplement wordt binnen 10 á 30 minuten opgenomen en de smaak is ook nog eens heel erg lekker. Het heeft een lichte munt en citroensmaak, heerlijk fris.

CHV SmartFilm

Mocht je de blogpost nog niet hebben gelezen, klik dan op de onderstaande link.

Mijn ervaring met CHV Smartfilm

Na een maand kan ik eerlijk schrijven dat mijn huid een stukje elastischer voelt, iets egaler lijkt en dat ik merk dat mijn huid wat meer glow heeft. In het begin had ik een aantal onzuiverheden op mijn voorhoofd, maar dit is inmiddels wel een stukje minder geworden.

Ik ben eigenlijk wel van mening dat je een supplement pas echt goed kan beoordelen als je het 2 á 3 maanden gebruikt, maar ondanks dat lijkt het wel alsof dit beauty supplement met collageen na een maand al een stukje verbetering heeft gebracht, hoera!

Ondanks dat ik niks anders dan anders heb gedaan aan mijn skincare routine valt het mij op dat mij nagels sneller groeien en wat steviger aanvoelen, ook mijn haar heeft wat meer glans gekregen. Kortom: ik ben oprecht tevreden met CHV Smartfilm en merk zeker al wat verschil!

Gebruik jij een beauty supplement?

Join the Conversation

  1. Wat super fijn dat je al een verschil merkt! lekker van genieten 🙂

  2. Interessant ! Ik ga zeker een kijkje nemen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close