Photo-plog: augustus & september 2018 – vakantie en diploma

Afgelopen maanden is het erg druk geweest. Zoals jullie misschien wel hebben gelezen ben ik verhuisd, en dit nam behoorlijk wat tijd in beslag. Daarnaast ging ik nog op vakantie en vonden er nog een aantal leuke dingen plaats!

Deze zomer ben ik op vakantie geweest naar Frankrijk. De omgeving en de leuke uitstapjes hebben jullie vast wel gezien op mijn Instagram! Momenteel deel ik nog een aantal foto’s van de leukste plekjes of bezienswaardigheden, dus volg jij me nog niet doe dit dan zeker nog eventjes. Klik hier om naar mijn Instagram te gaan!

Gordes

Helaas heb je in het zuiden van Frankrijk enorm last van tijgermuggen, die overdag en nacht blijven steken! De bulten jeuken enorm en zijn heel anders dan een normale muggenbult. Zoals je kunt zien op de onderstaande foto was mijn been er niet zo best aan toe.

Toen ik en mijn vriend bij de apotheek kwamen om een zalf te halen, hoefde ik alleen maar naar mijn been te wijzen en gelukkig wisten zij gelijk waarnaar ik opzoek was haha!

De zalf heeft niets geholpen en later ontdekte ik dat het product van NatuurlijkZuiver.nl mijn redmiddel was! De jeuk kalmeerde enorm en de bulten trokken langzaam weg. Dit kwam omdat de gel aloë vera bevat wat een verkoelde, verzachtende en helende werking heeft. Het flesje was na 3,5 dag helemaal leeg, maar de jeuk was weg. Dus naast een fijne gel is het ook echt een fijn product tegen muggenbulten! Kortom: ga je naar het zuiden van Frankrijk, neem een gel mee met aloe vera haha.

Natuurlijkzuiver.nl

Na thuiskomst was mijn voorraad van alle artikelen bijna op en dat betekende dat ik weer vol op aan de bak moest om mijn voorraad weer op peil te krijgen. Een goede planning is het halve werk, en daarom zorg ik er eigenlijk altijd voor dat ik een maandje vooruit loop.

Naast de vakantie en de verhuizing moest ik in september natuurlijk ook weer naar school. Nog even één jaartje knallen en dan heb ik mijn volgende diploma: directiesecretaresse hopelijk in de pocket. Mijn motivatie is in iedergeval hoog haha!

In mijn vorige photo-plog hebben jullie kunnen lezen dat Loempi het nieuwe vriendje van Brownie is geworden. Helaas moest ik na één week, nadat ik de cavia had gekocht al naar de dierenarts vanwege een mega abces bult. Toen ik dit de eigenaar van de  dierenwinkel Pets & Co De Leeuwerik vertelde, kreeg ik gelukkig de rekening vergoed.

Kortom een dikke duim omhoog voor de goede service en begrip voor dier en welzijn. Mocht je in de buurt van Leeuwarden wonen, neem dan zeker even een kijkje bij deze winkel!

Loempi

Voor volgende maand staan er weer een heleboel leuke artikelen gepland waaronder ook sponsor pakketjes. Mocht je alvast willen weten wat voor pakketjes, volg mij dan even op mijn Instagram account!  Klik hier om naar mijn Instagram te gaan!

Brownie

Dit waren toch wel de leukste dingetjes die ik deze maand heb beleefd en met jullie wou delen! Stay tuned voor de volgende maandplog.

Liefs
x

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *