Photo plog Mei 2019: Wandelen en opruimen

Happy Monday everyone! Een nieuwe week is aangebroken en dus is het ook tijd voor een nieuwe Photo plog! Benieuwd wat ik in mei allemaal heb uitgespookt? Scrol dan eventjes naar onderen.

Sinds een poos gebruik ik een stappenteller op mijn telefoon en ik kan jullie vertellen dat dit eigenlijk best leuk is! De app die ik gebruik is voor android: Pedometer-Stappenteller. De stappenteller werkt echt super motiverend, vooral als je de rest van de dag veel achter een laptop zit geplakt haha! Ik probeer elke dag een momentje te pakken om een blok te gaan lopen, om zo mijn doel te halen.

Ik heb geen hekel aan schoonmaken, maar het is niet mijn favoriete klus.. haha. Toch moest het gebeuren. Om het wat leuker te maken deed ik de radio wat harder en ging ik aan de slag! Hebben jullie nog tips om het schoonmaken leuker te maken?

Om de motivatie met het lopen vast te houden ging mijn vriend mee om een blok te lopen. Helemaal leuk, maar aan het einde van onze route kwamen we een viskraam tegen.. haha. Agja op zondag mag het toch? 😉

De laatste periode probeer ik ook wat meer vegetarisch te eten. Het is niet zo dat ik helemaal vegetarisch wil worden, maar een beetje minder vlees eten is helemaal niet verkeerd! Daarnaast heb ik me ook echt verbaasd over het feit dat er zo mega veel vleesvervangers te koop zijn.

Zo kocht ik laatst een kaasburger, falafel en een visburger, die oprecht lekker waren!

Nu het zonnetje steeds vaker te zien is, probeer ik mijn foundation te laten staan. Lekker bruin worden en de huid laten luchten. De laatste periode draag ik dan ook alleen maar een beetje mascara en wenkbrauwgel/potlood. Toch vind ik mijn wenkbrauwen altijd wel een dingetje en ging ik op zoek naar een product zoals de Maybelline Brow Tattoo. Een super mooi resultaat, maar de kleur vervaagt zo snel, heel jammer!

Wie o wie weet een product dat langer blijft zitten dan 2 á 3 dagen?

De tuin krijgt steeds meer vorm en om de laatste dingetjes af te maken, besloten we nog een paar dingetjes te kopen bij het tuincentrum.  Twee boompjes voor in de voortuin en nog wat plantjes voor in de achtertuin, helemaal leuk!

Hoe was jullie maand in mei?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close