Instagram

Photo plog augustus & september 2020: vakantie vieren & beginnen met Youtube!

Goedemorgen! Welkom bij weer een nieuwe Photo-Plog. In deze maanden kon ik eindelijk vakantie vieren en beginnen met Youtube. Het is alweer een poosje geleden dat dit artikel online kwam, oeps! Tijd om een update te geven van de maand augustus en september. Lees je gezellig mee?

In juli vertelde ik dat we op het laatste moment toch nog een vakantie hadden geboekt. We zijn een week naar Luxemburg geweest en wat was dat fijn! Vanwege het coronavirus hebben we erg getwijfeld om op vakantie te gaan, maar in Luxemburg waren er weinig tot geen besmettingen, dus besloten we de gok te wagen. Daarnaast hebben we vooral de natuur opgezocht en de drukte vermeden. Dikke prima! ๐Ÿ™‚

Ik verklap verder nog niet te veel in deze Photo-Plog over mijn vakantie in Luxemburg, aangezien ik binnenkort een artikel plaats met de leukste plekjes en bezienswaardigheden! #comingsoon

Ook waren wij in augustus nog een klein weekendje weg in Nederland. We verbleven in het Recreatiepark De Boshoek. Geen spon, maar ik noem de naam omdat wij het erg leuk hebben gehad. We verbleven in een chalet met een eigen keukentje, terras en een fijne douche. Aanrader als je spontaan een weekendje weg wilt gaan. ๐Ÿ™‚

Helaas was het weer dit weekend niet geweldig. Veel regen en onweer, maar dat mag de pret niet drukken. Koken in zo’n chaletje op een camping heeft trouwens wel iets haha, echt leuk! ๐Ÿ™‚

We aten hier kip, krieltjes en broccoli.

Die dag daarna was het weer helaas nog erg slecht en besloten we naar het Oorlogsmuseum Overloon te gaan. Mocht je geรฏnteresseerd zijn in de oorlog dan kan ik je dit museum aanraden. Alles is overdekt dus ideaal als het slecht weer is.

Toen we alles in het museum hadden bekeken en beluisterd zijn we terug gegaan richting de camping. Onderweg zijn we nog ergens gestopt om een hapje te eten. Een prima lunch zoals je kunt zien. ;p

Eind van de middag kwamen we thuis en door al die regen had ik gelijk zin om het huis ready te maken voor de herfst. Kaarsjes aan en ik haalde een aantal herfst frutsels van zolder om nog wat dingen te versieren, gezelligheid! <3

Zijn jullie inmiddels al klaar voor de herfst of heb je liever nog even de zomer?

vakantie vieren & beginnen met Youtube!

En toen waren we alweer september. De tijd vliegt en zoals jullie konden merken was het een klein beetje stil op mijn blog en social media. Ik was achter de schermen druk bezig met een nieuw project, Youtube! #hoera

Ik wilde al veel eerder beginnen met YouTube, maar ik wist nooit zo goed in welke vorm. Eenmaal alles uitgezocht, wat best veel tijd in beslag nam, kon ik dan eindelijk beginnen. Ik kocht een nieuwe camera en ging aan de slag!

vakantie vieren & beginnen met Youtube!
Mocht je benieuwd zijn naar het type: canon powershot sx740 hs

De eerste filmpjes staan inmiddels online. Mocht je het leuk vinden abonneer dan even op mijn kanaal, dat zou ik waarderen ๐Ÿ™‚

Klik hier voor mijn Youtube-kanaal: Foodvibes

De filmpjes op Youtube zal ik ook bij de gerechten plaatsen op mijn blog.

Verder was ik de afgelopen dagen veel aan het werk en hield deze kleine murmel mij gezelschap haha. Ze kan soms zo gillen, maar wel ontzettend lief! <3

Tijdens het werken kwamen er ook weer genoeg leuke pakketjes binnen waaronder deze tabletjes van tandpasta. De review is inmiddels al online gekomen. Mocht je benieuwd zijn klik dan op de onderstaande link!

vakantie vieren & beginnen met Youtube!

Soms heb je van die dagen dat je bepaalde boodschappen vergeet, zoals brood.. oeps! De winkels waren al dicht en ik had in de kast nog een pakje broodbakmix staan, om het zelf te maken. Dit was trouwens het broodbakmix (meergranen) van de Aldi voor โ‚ฌ0,65.

Zelf brood maken kost wel wat tijd, dus doe het niet zoals ik in de avond als je al moe bent haha. ;p

Klaar om in de oven te schuiven!

Ik ben nog steeds enthousiast over het resultaat haha. Voor de eerste keer zijn de broodjes echt super goed gelukt! Mijn ontbijt was de volgende ochtend dan ook helemaal top. ๐Ÿ˜‰

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes of Youtube?

vakantie vieren & beginnen met Youtube!

Hoe was jullie maand in augustus en september? Heb jij ook genoten van het mooie weer en nog wat leuke dingetjes kunnen doen, ondanks de corona?

Vakantie vieren & beginnen met Youtube, waren mijn hoogtepunten haha. ๐Ÿ™‚

vakantie vieren & beginnen met Youtube!

Dit was de Photo-plog weer voor nu. Zie ik je terug bij de volgende maand?

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 30 september 2020 / 10:34

    Wat leuk dat je een YouTube kanaal begonnen bent. De gerechten zien er onwijs lekker uit en het is duidelijk uitgelegd! Veel succes met alles!

  2. 30 september 2020 / 22:20

    Wat heb je twee toffe maanden achter de rug. Ik kan ook echt genieten van een weekendje weg in Nederland. Een chalet kan veel sfeer met zich meebrengen. Heel leuk dat je bent begonnen met YouTube. Heel veel succes op dit nieuwe platform, maar dat komt helemaal goed bij jou!

  3. 1 oktober 2020 / 22:02

    Mooie kwaliteit, gefeliciteerd met je nieuwe camera! ik ben ook nog steeds zo blij met mijn canon vlog camera. Leuk overzicht heb je gedeeld met ons ๐Ÿ™‚