Energy Booster van Vita Fytea

Onlangs kreeg ik dit leuke pakketje opgestuurd met een energy booster. Je zou bijna zeggen dat dit het perfecte product is voor wanneer je eventjes niet fit bent. Werkt dit echt of is het toch een fabel? Scrol onderen om mijn ervaring te lezen!

Het doosje bevat 20 zakjes poeder met de onderstaande vitamines:

  • Vitamine C
  • Vitamine B2
  • Vitamine B6
  • Vitamine B1

Deze energy booster zou ons lichaam niet alleen meer energie moeten geven, maar ook concentratie. Naast de vitamines die in de poeder zijn verwerkt bevat het product Guarana. Guarana is rijk aan cafeïne en helpt bij geestelijke en lichamelijke vermoeidheid. Ook het stofje Giseng zit verwerkt in dit product wat ‘opwekkend’ helpt bij het bestrijden van vermoeidheid. Het verhoogt tevens de alertheid.

Hoe werkt het?
Wanneer je moe begint te worden kun je het zakje puur innemen. Je hoeft de zoetstof dus niet te mengen in een glas water, super makkelijk! Pas wel op dat je het product niet te lang gebruikt aangezien het een laxerende werking kan hebben. (niet aanbevolen bij: zwangere vrouwen, kinderen of nierpatiënten.)

Om heel eerlijk te zijn merk ik geen verschil. Ik voel me niet fitter of actiever wanneer ik dit middel neem. Dit kan natuurlijk bij iedereen verschillend zijn. De zoetstof is enorm zoet dus hier moet je wel van houden.

Het enige minpunt bij dit product is dat het 4 vitamines bevat i.p.v. 5. Op het doosje wordt namelijk twee keer vitamine c vermeld.

Wat vinden jullie van deze energy booster?

Liefs
x

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close