Netflix films en series deel 3

Yay! Het is tijd voor een nieuw overzicht van toffe films en series op Netflix. De afgelopen periode heb ik weer een aantal films ontdekt, mede dankzij mijn lieve volgers op instagram.  Mocht je nog inspiratie nodig hebben voor een leuke filmavond, scrol dan eventjes naar onderen!

The blind side (film)
Een waargebeurd verhaal over een jonge, dakloze Amerikaanse jonge genaamd Michael Oher (Quinton Aaron). Op een avond wordt Michael opgemerkt door Leigh Anne die de jonge een slaapplaats aanbied. Het leven van Michael zal vanaf nu voorgoed veranderen.

App (film)
Na een avond flink feesten ontdekt Anna Rijnders een onbekende app op haar telefoon, waar ze niets over heeft. De app blijkt alle informatie over haar situatie en over haar vrienden te weten. Wanneer haar vrienden één voor één omkomen, snapt Anna dat de app meer is dan een simpel handigheidje.

13 Reasons why (serie)
Veel van jullie zullen deze serie wel kennen en al hebben gekeken, maar nu er weer een nieuw seizoen is uitgebracht moest ik deze serie toch weer even vermelden. Bekijk vooral de trailer!

Bankier van het verzet (film)
Bankier Walraven van Hall wordt in de tweede Wereldoorlog gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten. Samen met zijn broer bedenkt hij een riskant plan om grote leningen af te sluiten, zodat het verzet gefinancierd kan worden. Wanneer dit plan niet goed genoeg blijkt te zijn, plegen de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis. 

Een typische Nederlandse oorlogsfilm die je stiekem wel echt even moet zien.

La Casa de Papel (serie)
Deze serie gaat over een overval op de Koninklijke Munt in Spanje. Het plan is bedacht door de professor die alles tot in de puntjes heeft uitgedacht. De overval wordt uitgevoerd door verschillende criminelen die ieder hun eigen verhaal hebben. La Casa de Papel heeft in totaal 3 seizoenen.

Radio (film)
Een geestelijke gehandicapte jongen genaamd James Robert (Radio) woont in een klein dorpje waar de hoofdcoach van het voetbalteam belangrijker is dan de burgemeester. De coach probeert contact te zoeken met James Robert waardoor een diepe vriendschap tussen hun twee ontstaat. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

De boy in the Striped Pyjamas (film)
Bruno (8 jaar) verhuist met zijn familie naar een eenzame plek, waar niets te doen is en waar niemand is om mee te spelen. Het nieuwe huis van Bruno staat naast een hek, waar hij mensen achter ziet bewegen. Bruno wil later ontdekkingsreiziger worden en besluit op onderzoek uit te gaan, waar hij een jonge ontmoet die een compleet ander leven heeft.

Vals (film)
Vier vriendinnen besluiten in de laatste vakantie voor hun eindexamen een meidenweekend te houden in het huis in de Ardennen. Precies dat weekend is er een hevige sneeuwval en hierdoor kunnen de meiden geen contact maken met de buitenwereld. Wanneer de meiden drie jongens uitnodigen voor een feestje gaat het al snel mis.

Typisch een film voor een leuke meidenavond!


Undercover (serie)
Een crimineel genaamd Bouman heeft een luxe leven in zijn villa op een campingterrein, op de grens van Nederland en België. Wanneer twee undercover-agenten Bob en Kim in de caravan gaan wonen nabij de villa van Bouman en zijn vrouw, begint de ellende.

Zo dit was het weer! Mochten jullie nog leuke films of series weten, noem ze dan zeker even in een reactie.

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Join the Conversation

  1. Ja! The boy in the striped pyjama’s is zo’n mooie film! Echt een aanrader.

  2. The Blind Side, Bankier van het Verzet en Radio vond ik zulke mooie films! Boy in de striped pyjamas ook, maar die vond ik vooral heel heftig (was ook zeventien toen ik die zag).

  3. Ik vond “The shack” een heel indrukwekkende film die me nog lang is bijgebleven. Als je nog niet gelovig bent, dan ben je dat zeker na het kijken van deze film. Hij is echt prachtig, een aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close