Een lijstje van mijn favoriete bloggers!

Door de drukte vergeet ik wel eens om tijd voor mezelf te nemen, wat ik de laatste tijd wel probeer door minimaal één ‘chill uurtje’ per dag vrij te maken. Het leukste vind ik dan om blogposts te lezen van andere meiden! Op deze manier ontdek ik weer nieuwe dingen, word ik zelf enthousiast om te gaan bloggen en vind ik het heerlijk om gewoon lekker op de bank te ploffen met mijn telefoon en wat leesvoer!

In dit artikel staat een lijstje van mijn favoriete bloggers, bovenaan staat een rijtje met namen waar ik vaak als eerste na toe surf.

  1. Beautylab
  2. Ellenismyname
  3. Travellab
  4. Beautyonthefarm
  5. Simplynspecial
  6. LisanneLeeft

Natuurlijk vind ik het ook leuk om Youtube filmpjes te bekijken:

  1. Sabrina Putri
  2. Serena Verbon
  3. All About Leonie

P.s. Klik op de naam om naar de website te surfen!

Dit was mijn lijstje van mijn favoriete bloggers en youtubers. Ik ben nieuwsgierig wat jullie favoriete personen zijn, laat het weten in een reactie hieronder!

Liefs
x

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *