10 redenen waarom de herfst leuk is!

In dit artikel vertel ik 10 redenen waarom de herfst leuk is! Natuurlijk is de zomer heel fijn, maar elk seizoen heeft zijn charmes. Benieuwd naar mijn redenen waarom de herfst leuk is? Lees dan snel verder!

1. Herfstdecoratie

De herfstdecoratie mag weer van zolder! Tijd om het huis opnieuw gezellig te maken met kaarsen, leuke vazen met kastanjes, lichtjes e.d.

2. Boswandelingen

Je kunt weer mooie boswandelingen maken. Heb je al eens geprobeerd om een leuke foto te maken terwijl je met die mooie gekleurde bladeren gooit? #gratistip

10 redenen waarom de herfst leuk is!

3. filmmarathon

Kijk je favoriete film terwijl het buiten stormt en regent. Steek de kaarsjes aan en kruip lekker onder een dekentje. Zelf kan ik echt genieten van Harry Potter haha. Love it! <3

4. Tijd voor stamppot

Dit heb je de hele zomer niet kunnen eten en nu kan het weer! Boerenkool, andijvie of hutspot, yummie!

10 redenen waarom de herfst leuk is!

5. Duik de keuken in

Op Pinterest kun je veel inspiratie vinden over o.a. leuke recepten voor de herfst. Probeer een taart of lekkere cake na te maken die bij de herfst past. Denk eens aan: appelkaneelcake of speculaascake.

6. Optimaal genieten van een warme douche

Optimaal genieten van een warme douche doe je natuurlijk met je favoriete verzorgingsproducten. Verwen jezelf met een lekkere douchegel of shampoo. Hierbij kun je denken aan warme geuren zoals: vanille of kaneel.

7. geurkaarsen

Als we het toch over geuren hebben, zijn geurkaarsen of geurstokjes ook echt heel fijn in de winter. Ik ga zelf altijd voor een lichte variant. Ik hou er niet van als de geur door het hele huis ruikt haha.

10 redenen waarom de herfst leuk is!
Deze geurstokjes zijn van Kruidvat eigen merk. Aanrader!

8. Scheermesjes, waar?

Aangezien de zomer voorbij is en jouw blote benen niet veel meer te zien zijn is het natuurlijk niet erg dat je een paar dagen je benen niet hebt geschoren. 😉

9. Kleding uitzoeken

Hangen er nog allemaal jurkjes en rokjes in jouw kast van afgelopen zomer? Dan is het een goed idee om je kledingkast op te ruimen. Weet je niet hoe je iets moet combineren? Kijk dan eens op Pinterest of op mijn blog: Shoplog!

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl of Youtube?

10 redenen waarom de herfst leuk is!

10. Thee Thee en nog eens Thee!

Maak het drinken van je kop thee leuker door een leuke mok te kopen of je favoriete (herfst) thee. Lekker op de bank onder een kleedje, genieten!

Hopelijk vond je dit artikel leuk met 10 redenen waarom de herfst leuk is! Wat vind jij het leukste aan de herfst of sla je het liever over?

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Niks fijner dan met een theetje en dekentje op de bank, haardje aan, (geur)kaarsjes erbij… Of wacht, een boswandeling in de herfst scoort ook hoog!

  2. Ik ben het helemaal met je eens! De herfst is met een zonnetje als je buiten moet zijn of een regenbui en binnen echt een geweldig seizoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close