• Photo-Plog Oktober 2019 – Ouderwets snacken en klussen

  Photo-Plog Oktober 2019 – Ouderwets snacken en klussen

  Oktober, het was een leuke maand met uitstapjes en gezelligheid. Buiten is het inmiddels een stuk kouder geworden en dus besloot ik het huis gezellig te maken met kaarsen en wat herfstdecoratie. Stylen jullie ook het huis als er een nieuw seizoen aanbreekt? Ik vind dit dus zo leuk om te doen he!

  Mijn vriend en ik willen de woonkamer al een tijdje pimpen, wat stiekem best wel lastig is. Inmiddels denken we aan een industriële look. Toevallig scoorde we een paar dagen terug een nieuw meubel die precies in deze stijl past. In de avond hebben we het kastje in elkaar gezet en daarna besloten we een ouderwetse snackavond te houden. Hebben jullie nog inspiratie?

  Dezelfde avond keken we onze favoriete serie op Netflix uit, Peaky Blinders. Het laatste seizoen was echt super spannend en ik denk dat er nog een seizoen komt, laten we het hopen haha!

  Deze maand had ik ook een tentamenweek, super veel leren en daarnaast ook genoeg me-time momentjes genomen. Ik probeerde nieuwe gezichtsmaskers voor mijn blog en las in mijn nieuwe boek: Van niks naar clicks van Kalvijn. Echt een aanrader als je wilt beginnen met YouTube of gewoon de ins en outs wilt weten.

  De laatste tijd is het op mijn Instagram een beetje stil en ook daar bracht ik verandering in. We schoten een aantal foto’s op verschillende locaties en daar zaten zeker een paar hele leuke plaatjes tussen. Na het shooten dronken we een kop koffie bij een gezellig tentje in de stad.

  Op instagram deel ik soms winacties, leuke beautyproducten etc. Volg jij me al? 🙂 Enjoyyourownbeauty

  De laatste tijd hebben mijn kleine biggetjes weer super veel jeuk. Ik ging ze daarom eerst laten badderen en daarna gebruikte ik een pipetje van het merk Beaphar, voor anti parasiet. De laatste weken hebben ze weinig jeuk en zijn ze ook een stuk actiever. Ze vinden badderen trouwens niet heel leuk haha.

  Zó.. dit was mijn maand in oktober alweer. Hebben jullie nog leuke dingen beleefd?

  Liefs
  x

  P.s. Volg jij me al?

  Volg:
  Delen:

  2 Reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?