Mijn outfits van Zalando en Bonprix – Shoplog

Tijd om een nieuwe shoplog met jullie te delen over mijn outfits van Zalando en Bonprix. Ik scoorde een poosje geleden weer een aantal leuke items, die ik jullie niet wil ontnemen! 😉 Lees je gezellig mee?

Mijn outfits van Zalando en Bonprix

Outfit 1

Laten we beginnen met dit oversized vest van Zalando. Het vest is verkrijgbaar voor €18,99 en heeft ook een leuk ‘plof’ effect bij de pols.

Klik hier om dit gebreide vest te shoppen: Zalando

Outfit 2

Persoonlijk ben ik altijd heel kritisch als het om een blouse gaat. Dit item past bij mij heel goed en ik vind het ook heel tof dat de voorkant en achterkant iets langer zijn dan een gemiddelde blouse. Deze roze blouse is verkrijgbaar voor €30,00.

Klik hier om te shoppen: Zalando

Mijn outfits van Zalando en Bonprix

Outfit 3

Deze top kun je dragen als een off-shoulder top, maar ook gewoon over je schouders heen. Ik moest wel even wennen aan dit model, maar uiteindelijk vind ik dit item heel leuk!

Deze top is verkrijgbaar voor €17,45 en valt ruim van onderen, dus het is ook leuk om bij een hoge broek of rok in te stoppen. 😉

Klik hier om te shoppen: Zalando

Mijn outfits van Zalando en Bonprix

Outfit 4

Als laatste wil ik dit leuke gele truitje met golvende randen nog met jullie delen. Het is echt zo’n kleurtje van een banaan. 😉

Dit item is van Bonprix en is verkrijgbaar voor €32,99. Verder is het goed om te weten dat het truitje een beetje groot valt, dus hou hier rekening mee als je het wilt bestellen. 😉

Klik hier om te shoppen: Bonprix

Mijn outfits van Zalando en Bonprix

Hopelijk vond je deze shoplog leuk om te zien en heb je er weer wat inspiratie van gekregen. Welk item van mijn outfits van Zalando en Bonprix vind jij het leukste?

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen.

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

Join the Conversation

  1. Ik word hier zo hebberig van haha. Vind het allemaal heel leuk! Maar als ik dan toch een favoriet moet kiezen, dan ga ik voor outfit 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close