Photo-Plog Juni 2019: vakantie boeken en naar de dierenarts

Nu het schooljaar ten einde loopt en bijna alle examens achter de rug zijn is het weer tijd om meer met mijn blog bezig te te gaan. De afgelopen weken verscheen er niet altijd een artikel online op de vaste dagen: maandag, woensdag en vrijdag. Balen, maar helaas zat dat er eventjes niet in. Onlangs kocht ik een nieuwe agenda bij de Primera die zo tof is! Een goede motivatie om lekker aan de slag te gaan.

Zijn jullie ook bezig met het maken van plannen voor in de zomervakantie? Mijn vriend en ik wisten nog niet helemaal de bestemming voor onze vakantie, maar naar lang onderzoek te hebben gedaan is het dan eindelijk gelukt! We besloten om naar Zuid-Duitsland te gaan. Het is daar zo mooi aangezien je vlak bij de grens van Oostenrijk zit. Mocht je nog zoeken naar een vakantiebestemming, dan is dit zeker een aanrader!

Loempi heeft waarschijnlijk iets in zijn oog gekregen, we denken aan een strootje. Haar oog zag er niet goed uit en daarom was een bezoekje aan de dierenarts hard nodig. Ik kreeg druppels mee die ik vier keer per dag in haar oogje moet druppelen, twee weken lang. Na één week was al gelijk verbetering te zien, gelukkig! Ze ziet er ook zo zielig uit met één dichtgeknepen oog.

Tegenwoordig ga ik vrijdagochtend naar de winkel om alle boodschappen voor het weekend in te slaan. Het liefst om 08:00 uur zodat het nog lekker rustig is haha. Daarna ga ik meestal het huis schoonmaken of lekker aan het werk met mijn blog, heerlijk!

Op zaterdag gingen we heerlijk uit eten bij Loetje in Leeuwarden. Een restaurant met een chique uitstraling waar je ook echt culinair kunt dineren. Normaal gesproken gaan we meestal naar een pizzeria, maar dit was echt zo leuk en gezellig! Zeker weten een aanrader.

Na de vakantie maak ik altijd een fotoboek. Zo leuk om dit later door te bladeren en vooral omdat de kleine dingen vaak vergeten worden. Een paar dagen geleden heb ik het fotoboek van Frankrijk gemaakt, waar we vorig jaar op vakantie waren. Doen jullie dit ook of bewaar je de leuke herinneringen op een andere manier?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close