Mijn top 5 winterproducten!

Iedereen heeft in de winter vaak standaard producten in de badkamer staan, die je heel veel gebruikt. Ook ik heb een plankje in de badkamer dat vol staat met een paar favoriete producten, die ik deze winter niet kan missen! Nieuwsgierig wat ik gebruik, scrol dan eventjes door dit artikel!

  1. Garnier SkinActive Botanische lijn
    Deze twee producten zijn echt mijn toppertjes! Normaal gesproken hou ik één dezelfde gezichtsverzorging niet zo lang vol en stap ik al gauw over op andere producten. Sinds een aantal weken gebruik ik van deze lijn de reinigingsmelk en de tonic. Mijn huid is na afloop lekker fris en schoon. Mocht je deze twee producten nog niet kennen dan raad ik ze zeker aan!

2. Mad Hippie van Natuurlijkzuiver
Wanneer ik onder de douche sta gebruik ik altijd een gezichtsreiniger. Deze super fijne cream cleanser heb ik gekregen van de website: natuurlijkzuiver.nl. Ondanks dat dit product gesponsord is kan ik oprecht zeggen dat mijn huid een stuk vooruit is gegaan. Mijn huid voelt minder droog aan, minder onzuiverheden en daarnaast vind ik het een heel fijn gevoel dat het een romige crème is i.p.v. een zeepproduct.

3. Kruidvat 19 Originals 75 crèmemasker
Jullie kennen vast allemaal de fijne lijn van Kruidvat 19 originals 75, maar kennen jullie het crèmemasker met Shea Butter ook? Toen ik dit masker voor de eerste keer op deed was ik gelijk verkocht! Mijn huid voelde heel zacht aan en de structuur van de crème vind ik ook heel fijn, kortom een onmisbaar gezichtsmasker dus haha!

Mocht je meer informatie willen over de producten die ik hierboven heb genoemd, klik dan even op de onderstaande linkjes!

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close