Garnier SkinActive Botanische lijn

Tegenwoordig bestaan er mega veel verschillende producten voor de huid en dit keer schrijf ik een review over de nieuwe producten van Garnier SkinActive: Botanische tonic en de reinigingsmelk. Nieuwsgierig of deze lijn wat voor jou is, lees dan zeker dit artikel even verder!

Botanische Reinigingsmelk
Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van reinigingsmelk maar toen ik dit product zag en rook was ik stiekem toch wel een beetje verliefd.

Het product heeft een heerlijke rozengeur en reinigt mijn gezicht op milde wijze. Wat ik heel fijn vind is dat het product geen vettig laagje op mijn gezicht achter laat.

Botanische Tonic
De tonic is verrijkt met rozenwater voor een frisse en zachte huid, verder bevat de formule 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong die voornamelijk van plantaardige herkomst zijn.

De tonic is voor mij ideaal voor de koudere dagen aangezien het product voor een droge en gevoelige huid geschikt is. De geur van de tonic en ook de reinigingsmelk heeft een onwijs lekkere rozengeur.

Mocht je ooit rozenwater hebben gekocht van Kruidvat Originals, de tonic ruikt bijna het zelfde!

Het toffe van deze producten vind ik dat ze geen parabenen, siliconen en synthetische kleurstoffen bevatten. De gehele lijn bestaat uit de onderstaande producten:

De gezichtscrème en balsem heb ik niet gekocht omdat ik bijna nooit dagcrème gebruik. Mijn huid is op dit punt heel zinnig en hierdoor durf ik niet zo snel af te wijken van mijn oude crème haha! Wat vinden jullie van deze nieuwe verzorgingslijn van Garnier?

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Ik vind dit heerlijk spul, een van mijn dagelijkse favorieten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close