Mascara´s testen van de Aldi (Biocura)

Onlangs kocht ik drie nieuwe mascara´s van het merk Biocura. Biocura is het make-up merk van de Aldi en is al een poosje te koop. Nieuwsgierig of deze budgetvriendelijke mascara iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Ik kocht de onderstaande producten:

01  Volume Mascara
De omhulzing van deze mascara is super basic, maar heeft een goede pigmentatie. Mijn wimpers hebben een mooie zwarte kleur gekregen, maar het valt mij op dat de wimpers een klein beetje aan elkaar geplakt zitten. Hierdoor zou ik deze mascara niet zo snel weer gebruiken, maar voor de prijs is dit product zeker niet raar!

02 Long Lash mascara
De mascara zorgt voor lange wimpers en zoals je kunt zien op de onderstaande foto is dit zeker het geval! De pigmentatie van de mascara is prima, maar de wimpers zijn net zoals bij de vorige mascara een beetje aan elkaar geplakt in punten. Jammer!

07 Volume Re-Fresh mascara
De verpakking trok gelijk mijn aandacht toen ik de tekst zag staan: met komkommer extract. Het is volgens mij ook de enige variant met een gekleurde dop en een tekening op de verpakking, heel leuk! Mijn wimpers zien er losjes uit en de mascara ruikt lekker fris. Een kruising tussen komkommer en meloen, top!

Ervaring
Alle bovenstaande producten blijven een hele dag mooi zitten en de borsteltjes zijn ook stuk voor stuk prima! Het enige puntje wat ik jammer vind is dat er weinig informatie op de verpakking staat. Ook op de website van de Aldi is weinig te bekennen over deze producten.

De mascara’s van Biocura zijn 6 maanden houdbaar, maar wist je dat je het beste een mascara na 3 á 4 maanden kunt vervangen? Dit komt omdat in deze periode de bacteriën actief worden en hierdoor heb je meer kans op irritaties en puistjes.

Wat vinden jullie van de make-up van Biocura?

Liefs
x

 

 

 

 

 

 

 

Join the Conversation

 1. Ik gebruik deze mascara ook en tevreden ervan ! Voor die prijs !

  1. Super fijn om te horen! 😉

 2. Sinds kort heb ik Biocura Volume Refresh ontdekt. Een ontzettende goeie mascara. Ruikt fris, het borsteltje is zo gemaakt dat wimpers niet aan elkaar plakken en is daarom prettig in gebruik. Alleen in een zwarte kleur te koop. Kwaliteit voor een lage prijs. Aanbevelings waardig.

  1. Bedankt voor je reactie en wat leuk om te lezen! 🙂

 3. Marlies Senden says:

  Waarom is de mascara in Nuth en Voerendaal uit de collectie genomen , en waar kan ik hem dan wel nog kopen ?

  1. Ik zou ook graag willen weten welke Aldi de Biocura mascara nog in

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close