Avondroutine met natuurlijke producten

Een paar dagen geleden kreeg ik een super leuk pakketje thuis gestuurd met daarin een cream cleanser en een dagcrème van Natuurlijk Zuiver. De producten gebruik ik momenteel nog steeds voor mijn avondroutine en ik kan alvast verklappen dat het toppertjes zijn! Nieuwsgierig? Scrol dan eventjes naar onderen.

Mad Hippie cream cleanser
Deze cream cleanser zegt eigenlijk al genoeg. Het is een zachte face wash maar dan in de vorm van een heerlijk zachte romige crème i.p.v. zeep! De cleanser is ph neutraal en behoudt de natuurlijke huidbalans. Verder bevat het product toegevoegde antioxidanten en hydraterende oliën. Dit zorgt voor een soepele en zachte huid.

De cream cleanser bevat de volgende ingrediënten: 

  • Biologische Jojoba Olie
  • Orchidee Extract
  • Biologische Macadamia Olie
  • Sodium Hyaluronaat
  • Algen Extract
  • Sesamolie
  • Groene Thee
  • Sodium PCA
  • Shea Butter

Mijn avondroutine is altijd een beetje anders als het aankomt op gezichtsverzorging. Elke avond voordat ik ga slapen reinig ik mijn gezicht met deze zachte cream cleanser. Het product heeft een lekkere frisse citrus geur. De crème masseer ik ongeveer 20 sec in mijn huid en daarna spoel ik het af met warm water. Mijn huid is heerlijk zacht en voelt niet droog aan.

Joik dagcrème
Ondanks dat deze crème voor dag is, gebruik ik hem voor de nacht. De crème trekt lekker snel in, ruikt naar rozen en heeft een frisse tint. Het product kan onder de make-up worden aangebracht en zorgt voor een mooie gladde en zacht huid. Het etherische rozenhout olie verjongt de droge en doffe huid en is dus ideaal voor aankomende winterperiode!

De crème bevat rozenbottelzaadolie wat de huidcelregeneratie stimuleert, daarnaast bevat de crème ook tarwekiemolie en jojoba olie. Dit helpt de huid te beschermen tegen schade en vervuiling van buitenaf.

Hibiscus extract en wortelzaadolie verbeteren de teint van de huid en haverproteine verstevigt en stimuleert de collageenproductie.

Ook over de dagcrème ben ik erg tevreden. Ik merk dat mijn huid er aanzienlijk door wordt verbeterd en dat mijn huid lang zo droog niet meer is. De producten zijn zuinig in gebruik omdat je maar weinig nodig hebt van de substantie.

Het toffe aan deze webshop is dat alles biologisch is, ook als vegetariër of veganist is er genoeg keus. Daarnaast zijn alle producten vrij van parabenen, minerale oliën, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate en siliconen.

Een super fijne webshop, met fijne producten, goede kennis over verschillende huidtypes en staat altijd open voor vragen. Mocht je benieuwd zijn naar de rest van de producten, klik dan even op het onderstaande linkje Natuurlijkzuiver.nl

Gebruiken jullie ook liever natuurlijke producten?

Liefs
x

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close