Pupa Milano Make-up – review

Het is alweer een poosje geleden dat er een blogpost over make-up online kwam op mijn blog. Tijd om er dus weer één te plaatsen! Vandaag deel ik met jullie twee producten van Pupa Milano. Benieuwd naar het palette en de concealer? Lees dan gezellig mee!

Psst. Volg jij mij al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl, Pinterest of Youtube?

Pupa Milano Make-up

Over Pupa Milano

Oorspronkelijk komt het merk Pupa uit Italië. Het is make-up met een zeer hoog pigmentgehalte, waardoor de make-up erg lang blijft zitten. Zo kun je de hele dag van jouw prachtige make-up genieten! De producten zijn niet op dieren getest en zijn hypoallergeen. Daarnaast worden er uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt, waardoor de make-up geschikt is voor elk huidtype. Het merk staat voor passie en energie.

Never Without Palette 001 – €32,95

Ik ontving dit prachtige oogschaduw palette Never Without en ik werd gelijk enthousiast van het grote spiegeltje haha, heel fijn! Afgelopen week ging ik aan de slag en probeerde ik dit palette.

Pupa Milano Make-up

Dit palette is in 3 kleuren verkrijgbaar:

 • 001 Light Skin
 • 002 Medium Skin
 • 003 Dark Skin

Op de onderstaande foto kun je de kleuren goed zien. De eerste kleur is een contourkleur, de tweede kleur is een blush, de derde kleur een fixing powder, rechtsboven een concealer en rechtsonder is een highlighter.

Het pigment van dit palette vind ik echt top! Je kunt de kleuren goed opbouwen, zonder te knoeien. Op de onderstaande foto kun je de swatches zien, deze staan op volgorde van het palette.

Pupa Milano Make-up

Uiteraard heb ik voor jullie ook een eindfoto gemaakt, zodat je goed kunt zien hoe dit palette op het gezicht oogt. Zelf vind ik de look erg mooi geworden. De kleuren zijn niet te heftig en blenden mooi in de huid. Een prima look voor een gewone dag. Zoals ik al eerder schreef kun je de kleuren opbouwen en de look dus heftiger maken, super fijn!

Pupa Milano Make-up

Wonder Cover Concealer €17,95

Wonder Cover concealer is de nieuwe vloeibare concealer die totale dekking combineert met absolute perfectie. Het verbergt onmiddelijk donkdere kringen, verkleuring van de huid en oneffenheden met een volledig natuurlijk resultaat.

Deze concealer is verkrijgbaar in 6 kleuren.

 • 001 Porcelain
 • 002 Light Beige
 • 003 Cream Beige
 • 004 Warm Beige
 • 005 Sand
 • 006 Biscuit

De textuur van de crème is lekker romig en door de grote applicator kun je heel gemakkelijk en snel de concealer op de huid smeren.

Je hebt maar heel weinig van het product nodig, omdat de dekking echt heel goed is! <3 Verder blend de concealer goed in de huid en blijft deze gedurende de dag prima zitten.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Pupa Milano Make-up

Ken jij de producten al van Pupa Milano en welk item lijkt je fijn? 😉

Liefs
x

Dit artikel betreft een samenwerking.

Join the Conversation

 1. Pupa heeft voor altijd mijn hart gestolen, ik vind de pigmentatie van dit merk echt geweldig.

 2. Ik heb verschillende artikelen van Pupa, maar hun concealer stick vind ik super fijn in gebruik !

 3. Janine Wooshy says:

  Heb je wel eens Pupa mascara getest? Ik heb voordeel dat mijn zus het handig kon kopen voor de helft van de prijs. Maar inmiddels werkt ze daar niet meer waar ze deze producten aanbieden. Maar het gaat om de mascara met zilveren verpakking. Echt heel natuurlijk en lange wimpers! Als ik deze vaak gebruik denk ik, waarom koop ik niet alleen deze opnieuw. haha

  Ik heb trouwens nog nooit andere producten getest, maar ik vind het ook niet erg goedkoop.

  1. Hoi Janine,

   Op mijn blog staan wel een aantal artikels over Pupa Make-up, oprecht hele fijne producten!
   Bedankt voor de tip van de mascara, die ga ik eens onderzoeken haha. 🙂

   Liefs
   x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close