Maybelline Tattoo Brow peel off

Een product voor de wenkbrauwen die drie dagen lang perfect blijft zitten? Geloof het of niet ik ben erg enthousiast en schrijf met liefde een review over dit product! Lees je mee?

Maybelline Tattoo Brow is een klein beetje te vergelijken met haarverf. De Tattoo Brow werkt op basis van een Peel Off substantie en laat een semi-permanente kleur achter op de huid. Hierdoor heb je lang plezier van volle en gekleurde wenkbrauwen. Dit is dus niet te vergelijken met een wenkbrauwpotlood of een gel die na een paar keer vegen weer is verdwenen.

Het aanbrengen
Tsja… het is wel even een klusje, maar dan heb je ook wat! Het product moet je aanbrengen met het kwastje. De substantie van de Tattoo Brow is kleverig en is te vergelijken met stroop. Hierdoor is het wel even lastig omdat het niet heel goed ‘smeert’.

Belangrijk om te weten is dat je het product  héél precies moet aanbrengen op de wenkbrauw. Mocht je uitschieten, haal dit dan direct weg met een wattenstaafje want het product trekt snel in de huid. Laat de gel voor een subtiel resultaat 20 tot 30 minuten intrekken. Voor  2 á 3 dagen, minimaal 2 uren.

Als de inwerktijd is verstreken kun je het velletje wat is opgedroogd, van je wenkbrauwen trekken.  Het proces is geheel pijnloos en je ziet gelijk resultaat, love it!

Wanneer je echt lang plezier wilt hebben van het mooie resultaat dan raad ik je aan face wash en andere reinigers te vermijden. Wrijf niet te veel over de wenkbrauwen als je je make-up wilt verwijderen, want dan vervaagt de kleur sneller.

De Maybelline Tattoo Brow vergt enige tijd met het aanbrengen en intrekken. Voor de rest vind ik het een heel fijn product! Tip: Breng de gel aan en plof dan lekker op de bank voor een serie. Op die manier let je ook niet op de tijd 😉

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close