Essence in love with rose – Oogschaduw look

Een tijdje geleden bracht Essence dit mooie palletje uit: In love with rose. Het doosje bevat allemaal mooie donkerroze kleuren waar je hele zachte looks mee kunt maken, die ook nog eens bij veel kledingstijlen passen. Het doosje oogt schattig door de afbeeldingen die zijn gebruikt op het dekseltje. In dit artikel vertel ik meer over dit palletje en maak ik een toffe ooglook.

In dit palletje zitten 10 kleurtjes, van licht roze/goud naar wat donkere kleuren. De kleuren variëren van mat tot shimmer, dus combineren is heel goed mogelijk! Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik de witte kleur niet heel tof vindt. Een klein beetje ‘poederig’ wat ik niet helemaal vind passen bij de rest van het palletje.

Uiteraard heb ik voor jullie een ooglook gemaakt. Het blenden gaat super makkelijk en de oogschaduw heeft een goede pigmentatie. Helemaal toppie!

Of het palletje op dit moment nog te koop is bij de Kruidvat of Etos in de winkel, durf ik niet met zekerheid te zeggen. De oogschaduw is in iedergeval wel online te koop bij de Kruidvat voor €3,99. Bestellen? Klik dan eventjes hier: Essence In Love With Rose 

Ik ben erg tevreden met dit leuke palletje van Essence. Je kunt er allerlei looks mee creëren en het blijft ook nog eens mooi zitten na een hele dag!

Wist je dat wanneer je een product bij de Kruidvat online besteld je het ook gratis kunt laten bezorgen in jouw Kruidvat filiaal? Super handig! Zo bespaar je ook nog eens de verzendkosten.

Liefs
x

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close