Photo-Plog Februari 2021: Spelletjesavond en een sneeuwpop maken!

Goedemorgen! Februari 2021. Tijd om weer een nieuw overzicht met jullie te delen van de maand Februari! We hielden een spelletjesavond en ik maakte tapas! Ondanks de lockdown en de avondklok heb ik toch genoten van de kleine dingen, die ik graag met jullie wil delen. Lees je gezellig mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Februari 2021

Februari 2021 – Dit was mijn maand!

Week 5

De eerste week van februari was ik voornamelijk druk met studeren. Binnenkort komt er weer een toets aan en moet ik verschillende verslagen inleveren. Druk druk druk.

Februari 2021

Tussen het leren door moest ik mijn mailbox nodig bijwerken. Zo gezegd, zo gedaan. Toen ik deze klus had geklaard, ging ik aan de slag met mijn camera. Ik had nog een aantal producten liggen die ik op de foto moest zetten.

Super leuk om te doen! Ik kan daar altijd zo enthousiast van worden als een foto goed gelukt is. <3 Mocht je benieuwd zijn naar de onderstaande producten, klik dan hier: Gezichtsmaskers van Masuka Mask.

Februari 2021

Dinsdagavond maakte ik weer eens deze heerlijke vegetarische spaghetti met bloemkool. Een onwijs lekker en vullend gerecht. Wij aten er nog een paar stukjes kibbeling bij. #smullen

Februari 2021

Zondagochtend besloten Daniel en ik vroeg van bed te gaan. We gingen een flink stuk lopen en ondanks dat het zo koud was buiten, was het een prachtige wereld. Echt even genieten en met een voldaan gevoel weer terug naar huis lopen.

Februari 2021

Deze foto van Koetje kon ik jullie niet ontnemen. Kijk hoe lekker ze daar in het zonnetje ligt. Echt een kleine wilde haarbal haha. <3

Februari 2021

Week 6

Maandagochtend begon niet zo fijn, althans niets ernstigs. Ik liet in de drukte mijn poedertje vallen terwijl ik mijn make-up aan het doen was, oeps! Ik ging dus eerst maar even stofzuigen..

Februari 2021

Een poosje geleden kreeg ik dit mooie bloemstuk van mijn moeder en kijk hoe mooi deze nu bloeit. Die kleur ook, love it!

Februari 2021

Woensdag liep ik in mijn pauze even naar de Kruidvat. De laatste tijd draag ik weer wat vaker een lipstick en aangezien ik maar twee kleurtjes heb, vond ik het tijd om wat nieuwe kleuren te scoren.

Momenteel ben ik echt fan van Catrice Matt Pro Ink. Er zijn lekker veel kleurtjes verkrijgbaar, is budgetvriendelijk en het product blijft ook nog heel lang zitten.

Mijn moeder was deze week jarig dus gingen we even een cadeautje brengen. We dronken een bakje thee en ik kreeg dit heerlijke stukje taart. Binnenkort plaats ik het recept op mijn blog. Stay tuned! 🙂

En toen was het alweer zaterdag. We besloten de muren nogmaals te witten, althans de stuken waar vieze plekken zaten. Ik had verwacht dat ik een uurtje bezig zou zijn, maar dat werd een dikke middag. Uiteraard niet erg.

Zondag is hier tegenwoordig een ‘wasdag’ net zoals woensdag. Ik moet zeggen dat dit voor ons heel goed werkt, een fijne routine. Aanrader, vooral als je een druk leven hebt. 😉

Deze week was verder niet heel bijzonder. In het weekend hebben we een stuk gelopen, maar daar heb ik geen foto’s van gemaakt.

Week 7

Ik was helemaal blij toen ik op het nieuws hoorde dat er sneeuw zou vallen. Zo leuk! Ik heb oprecht genoten van de sneeuw, hopelijk jullie ook. <3

Een blij ei!

De volgende dag was het nog heel hard aan het sneeuwen en ging ik een sneeuwpop maken. Maak kennis met Olaf. #frozen

Ook deed ik deze week boodschappen. We hadden weer eens een spelletjesavond gepland in het weekend met twee vrienden. Ik bedacht een aantal lekkere tapas recepten die ik op tafel kon zetten en daarna ging ik naar de winkel.

De rest van de week was ik veel aan het werk en maakte ik mijn verslagen voor school af. Tussendoor at ik deze heerlijke lunch. Rijstwafels met pikante humus en plakjes komkommer!

Donderdag kwam er een heel leuk pakketje binnen die ik had gekregen van een PR Bureau. In het pakketje zaten een aantal producten van MAC Cosmetics. De review staat inmiddels online en ik ben oprecht nog steeds zo enthousiast!

Februari 2021

Zaterdagavond speelden we verschillende spelletjes met vrienden en had ik verschillende tapas gemaakt. Het was zo gezellig! De laatste tijd zijn we dol op spelletjes spelen. Het is weer eens iets anders dan de tv!

Februari 2021

Aangezien er nog genoeg hapjes over waren van zaterdagavond, besloot ik niet te koken en deze lekker op tafel te zetten.

Februari 2021

Tijdens de hapjes keken we First Dates, dat vinden we beide momenteel heel leuk om te kijken haha.

week 8

Maandag had ik les en de rest van de week was ik druk met mijn blog bezig. Ik vond het ook leuk om deze week een nieuwe winactie op mijn Instagram te plaatsen. Echt super leuk om te zien dat er zoveel mensen hebben deelgenomen. Thanks! 🙂

Mocht je mij ook willen volgen op Instagram? Klik dan hier: @Enjoyyourownbeauty.nl

Februari 2021

Zaterdagavond hielden we samen weer een ’tapas’ avondje. Ik maakte verschillende sushi en serveerde dit o.a. met wat bami, rode curry en kipsaté. Ik hoop stiekem echt dat de horeca binnenkort weer open mag. Hebben jullie al een restaurant bedacht waar je dan als eerste heen gaat? Wij wel haha.

Februari 2021

Zondagochtend gingen Daniel en ik vroeg van bed en aten we warme broodjes. Uiteraard met een kop koffie, want dat heb ik in de ochtend echt nodig haha. Drink jij liever koffie of thee?

Februari 2021

Na het ontbijt trokken we onze jassen aan en gingen we weer een flink stuk lopen. Wat een verschil met vorige week, nu was het heerlijke warm buiten!

Februari 2021

Februari 2021. Hoe gaat het met jullie? Ik vond deze maand vooral heel leuk door de sneeuw en het mooie weer. Hopelijk blijft het de aankomende week ook zo lekker zonnig. Tot de volgende maand!

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Food food en nog eens food, looking good! haha alles.. jammie! en wat balen dat je poeder kapot viel op de grond… oh ik zie sushi, nog lekkerder!

    1. haha! <3 Good food, good mood, zullen we maar zeggen. ;p

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close