Zo maak je jouw interieur herfst-proof!

Krijg jij net als ik ook altijd de kriebels als er een nieuw seizoen aanbreekt? De herfst is één van mijn favoriete maanden om de woonkamer weer wat gezelliger te maken. In dit artikel ga ik je vertellen hoe je in een paar stappen een gezellige herfst-proof woonkamer krijgt. Let’s go!

 1. Decoratie
  In de herfst zijn genoeg eikeltjes, kastanjes, dennenappels en prachtige herfstbladeren te vinden buiten. Hier kun je genoeg mee doen! Maak bijvoorbeeld een leuk herfststukje wat je op tafel kunt zetten of bezoek eens de Actie voor andere leuke spulletjes.
 2. Gordijnen dicht, kaarsjes aan.
  Hoe fijn is het om de woonkamer gezellig te maken met kaarsen! Lekker knus onder een dekentje op de bank en genieten van een heerlijke geurkaas. Om een extra warm gevoel te krijgen kun je het beste een geurkaas met koffie of kaneelgeur gebruiken.
 3. Glazen potten scoren
  Je kunt er natuurlijk voor kiezen om dure potten aan te schaffen voor de herfstperiode, maar er is ook nog een leuke budgetvriendelijke manier om potten te scoren. Neem eens een kijkje bij de Kringloop. Meestal liggen daar onbeschadigde glazen vazen en potten die je heel leuk kunt vullen met kastanjes en kaarsen!
 4. Gebruik fotolijsten
  Een super mooi herfstblad gevonden? Lijst het blad dan in, in een dubbelglas fotolijst. Hiermee kun je net dat dat ene kastje opvrolijken.
 5. Time for Tea
  Ik ben een echte theeleut en kan in de herfst echt non stop thee drinken haha. Meestal drink ik mijn thee uit een grote mok, maar je kunt het ook nog een stukje leuker maken door prachtige theeglazen in huis te halen. Puur om het moment nog iets fijner te maken!
 6. Lipsticks
  In de zomer draag ik een stuk minder lippenstift dan in de herfst. Zo fijn om de donkere warme kleuren weer te gebruiken. Een prachtige rode lippenstift bij een fluffy trui, heerlijk.

Hoe maak jij je huis klaar in de herfst?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close