Catrice Matt Pro Ink Lipstick – Review

De nieuwe, super langhoudende Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick met moringa boter is een ideale partner voor een lange dag, omdat hij met zekerheid elke situatie overleeft. Het maakt niet uit of dit een meeting, een lunch date of een yoga sessie na werk is. Dit schreef Catrice over de liquid lipstick. In dit artikel test ik drie varianten, lees je mee?

Ik kocht de onderstaande kleuren:

De producten zijn vegan en verkrijgbaar voor €5 per stuk, handig om te weten.

Matt Pro Ink

Op de bovenstaande foto heb ik de kleuren op mijn arm aangebracht en ik word gelijk enthousiast. De substantie van de lipsticks voelen heel zacht en romig aan. Ze smeren echt super makkelijk uit, yay!

Matt Pro Ink

De applicator heeft een handige en zachte kwast, waarmee je de lipstick goed en precies kunt aanbrengen.

Nummer: 060 Choose Passion

Nummer: 100 Courage Code

Nummer: 090 This Is My Statement

Conclusie

Alle drie de kleurtjes hebben een fijne textuur en voelen heel licht aan op mijn lippen. Daarnaast vind ik ze echt onwijs mooi! Je voelt de Matt Pro Ink lipstick bijna niet zitten, een pluspunt! 😉

Na het aanbrengen merk ik dat de lipstick snel droogt en dat de kleur een mooie matte finish heeft. De moringa boter in de producten biedt een optimale lipverzorging.

Matt Pro Ink

Of de kleurtjes echt lang blijven zitten? Nee, althans niet heel lang. Hier ben ik dan ook een beetje teleurgesteld over. Wanneer je niet eet of drinkt, dan blijft de lipstick prima op zijn plek. Na het eten of drinken zie je dat de kleur al snel vervaagt en je het dus af en toe opnieuw moet aanbrengen.

Misschien vind je dit artikel ook leuk?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Comments

  1. 25 mei 2020 / 14:39

    Jammer dat ze niet heel lang blijven zitten, want de kleuren zijn prachtig. Courage Code is mijn persoonlijke favoriet!

  2. 26 mei 2020 / 09:12

    Ik vind de kleurtjes wel heel mooi, vooral de eerste die je draagt 🙂 Wel jammer dat ze niet zo heel langhoudend zijn.

  3. 3 juni 2020 / 19:58

    Wauw nummers 090 en 100 zijn prachtig en staan je echt fantastisch! Jammer dat de lipsticks niet lang blijven zitten, maar gelukkig zijn ze ook niet zo duur.