Catrice Matt Pro Ink Lipstick – Review

De nieuwe, super langhoudende Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick met moringa boter is een ideale partner voor een lange dag, omdat hij met zekerheid elke situatie overleeft. Het maakt niet uit of dit een meeting, een lunch date of een yoga sessie na werk is. Dit schreef Catrice over de liquid lipstick. In dit artikel test ik drie varianten, lees je mee?

Ik kocht de onderstaande kleuren:

De producten zijn vegan en verkrijgbaar voor €5 per stuk, handig om te weten.

Matt Pro Ink

Op de bovenstaande foto heb ik de kleuren op mijn arm aangebracht en ik word gelijk enthousiast. De substantie van de lipsticks voelen heel zacht en romig aan. Ze smeren echt super makkelijk uit, yay!

Matt Pro Ink

De applicator heeft een handige en zachte kwast, waarmee je de lipstick goed en precies kunt aanbrengen.

Nummer: 060 Choose Passion

Nummer: 100 Courage Code

Nummer: 090 This Is My Statement

Conclusie

Alle drie de kleurtjes hebben een fijne textuur en voelen heel licht aan op mijn lippen. Daarnaast vind ik ze echt onwijs mooi! Je voelt de Matt Pro Ink lipstick bijna niet zitten, een pluspunt! 😉

Na het aanbrengen merk ik dat de lipstick snel droogt en dat de kleur een mooie matte finish heeft. De moringa boter in de producten biedt een optimale lipverzorging.

Matt Pro Ink

Of de kleurtjes echt lang blijven zitten? Ja! Je moet de lipstick gedurende de dag wel één of twee keer bijwerken. Persoonlijk vind ik dit geen probleem. Ik ben enthousiast, love it. <3

Misschien vind je dit artikel ook leuk?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close