Gliss Kur Anti-Klit Spray

Gliss Kur Anti-Klit Spray. Gebruik jij een Anti-Klit Spray? Ik gebruik zolang ik me kan herinneren al een Anti-Klit spray. Mijn haar wordt er niet alleen zacht van, maar is ook beter doorkambaar. Benieuwd of deze producten iets voor jou zijn? Lees dan snel verder!

Gliss Kur Anti-Klit Spray

Ik kocht de onderstaande producten:

Waarom een Anti-Klit Spray gebruiken?

De Anti-Klit spray van Gliss Kur maken de haren makkelijk doorkambaar in enkele seconden. De spray hoef je niet uit te spoelen en daarnaast wordt je haar ook verzorgd. Gliss Kur heeft verschillende varianten op de markt gebracht, zo is er voor iedereen een geschikte spray!

  • Oil Nutritive
  • Total Repair
  • Liquid Silk Gloss
  • Supreme Length
Gliss Kur Anti-Klit Spray

Total Repair Anti-Klit Spray

Heb je last van droog en beschadigd haar? Dan is de Total Repair variant geschikt voor jou. De spray geeft direct een betere doorkambaarheid en intensief herstel. Daarnaast beschermt de spray tegen haarbreuk, zorgt het voor soepelheid en glans.

Gliss Kur Anti-Klit Spray

De flacon heeft een inhoud van 200 ml en is verrijkt met 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Ik breng het product aan op (handdoek) droog haar en kam vervolgens mijn haar. De Anti-Klit spray maakt mijn haar heerlijk zacht waardoor het gelijk goed doorkambaar is. Ook de geur is erg aangenaam!

Gliss Kur Anti-Klit Spray

Liquid Silk Anti-Klit Spray

Is je haar dof en breekbaar? Dan is de variant Liquid Silk een goede keuze. Deze Anti-Klit Spray zorgt voor directe doorkambaarheid, geeft een natuurlijke glans en maakt het haar zijdezacht.

De Liquid Silk heeft een inhoud van 200 ml en bevat 89% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Eén van de ingrediënten is ceramide. Dit maakt het haaroppervlak glad en geeft het haar natuurlijke glans en soepelheid

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Ook deze spray breng ik aan op (handdoek) droog haar. Na het aanbrengen kam ik mijn haar gemakkelijk door en voelt mijn haar lekker zacht!

Mijn ervaring

Beide sprays van Gliss Kur vind ik erg fijn om te gebruiken! Het maakt je haar veel beter doorkambaar en daarnaast geeft het ook nog eens veel glans. De spray gebruik ik vooral na het douchen om nat haar beter te kunnen kammen, zonder het te beschadigen. Kortom, ik ben enthousiast!

Gebruik jij een Anti-Klit Spray?

Liefs
X

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?Join the Conversation

  1. Beide varianten klinken heel interessant! Ik ga ze in gedachte houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close