Primer Oil van de Etos

Nu de dagen weer kouder worden vind ik een lekkere olie altijd fijn om te gebruiken. Toen ik deze Etos Primer Oil tegenkwam werd ik gelijk enthousiast en nam ik het product snel mee naar huis. Om een goede review te schrijven heb ik de primer eerst een aantal keren getest. Mocht je nieuwsgierig zijn, lees dan zeker even dit artikel door!

Het design van dit product vind ik zo mooi, het oogt lekker fris! Het potje waar de olie in zit is van glas en heeft een prachtig glazen pipetje. Om het pipetje vol te zuigen kun je gemakkelijk op het drukknopje drukken bovenop de dop, super handig!

De olie moet worden aangebracht voordat je de make-up aanbrengt. Je hebt maar een heel klein beetje van het product nodig omdat de olie goed uitsmeert en de huid het vrij snel opneemt. Breng zeker niet te veel aan omdat je gezicht dan net op een vette oliebol lijkt. Dit wil je natuurlijk niet haha!

De primer houdt mijn make-up prima op zijn plaats gedurende dag en ook smelt de primer goed samen wanneer ik een foundation aanbreng. Het enigste nadeel vind ik de geur. Hier ben ik helaas niet helemaal weg van, het ruikt net naar olijfolie!

De Primer Oil van de Etos is geschikt voor een normale tot droge huid. Toch zou ik hem alleen aanraden wanneer je een iets drogere huid hebt, omdat de olie vrij vet is. Het product is verkrijgbaar voor € 4,99 en daarmee goed betaalbaar ondanks de geur. Hier moet je maar eventjes doorheen kijken..

Wat vinden jullie van een primer in vorm van een olie en gebruiken jullie dit altijd als basis?

Liefs
x

 

 

Join the Conversation

  1. Zelf gebruik ik altijd een dagcréme als basis. Maar dit is ook een goed idee. Alleen jammer dat de geur niet zo lekker is haha. Goede tip deze olie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close