Salt of the earth Deodorant – Natuurlijk

Tegenwoordig kiezen we steeds vaker voor natuurlijke producten en als ik iets belangrijk vind, dat is het deodorant. Dit spuiten we elke ochtend of gedurende de dag op onze oksels. Gelukkig kwam Salt of the Earth met natuurlijke deodorants op de markt, die ik kreeg toegestuurd om zo mijn mening met jullie te delen!

Natural Deodorant
De Naturel spray van Salt of the Earth is een geurloze spray en de eerste (en enige) 100 % natuurlijke deodorant. Het product is verrijkt met aloë vera en hierdoor is de deodorant ook geschikt voor de gevoelige huid! De flacon bevat 100 ml en is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 7,09,-

Om heel eerlijk te zijn moet ik wel een klein beetje wennen wanneer ik deze deodorant vergelijk met de normale spuitbussen en rollers. Het product is geurloos, maar doet prima zijn werk! Ik heb gedurende de dag geen gekke zweetgeurtjes en mijn oksels blijven lang fris, helemaal toppie.

Salt of the Earth Pure Aura
Als je alleen al de geur ruikt van deze deodorant snap je vast waarom ik zou zeggen: go en get it, haha! Het ruikt naar vanille met een lichtelijk geur van lavendel, deze combinatie is onwijs lekker omdat je er een vleugje zoetigheid in terug ruikt. De flacon bevat 75 ml en is ook verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 6,99,-

De roller smeert het product goed uit op de huid en ik merk dat met deze deodorant mijn oksels wel iets langer fris blijven dan de Natural variant. Ik denk dat dit komt omdat deze deodorant een geur bevat en de Natural niet. Verder is het product verrijkt met: 15 botanische extracten en essentiële oliën.

Het toffe aan de producten van Salt of the Earth is:

  • Laat geen witte strepen achter op kledingstukken
  • Zijn niet getest op dieren
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
  • Langdurige bescherming

Ondanks dat ik deze producten heb gekregen, zou ik ze zelf ook opnieuw kopen wanneer beide varianten op zijn. Een hele fijne werking en daarnaast een goed gevoel dat de producten lekker natuurlijk zijn!

Wat is jullie favoriete deodorant?

Liefs
x

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

 

 

Join the Conversation

  1. De roller heb ik in meloengeur en vind hem heerlijk en doet zn werk ook heel goed 🙂

  2. Ik ken ze en ik vind ze ook echt super goed!

  3. Ik zweer bij dit merk! De steen, de rollers, de sprays: ze werken allemaal even goed! Zelfs m’n vriend is om en gebruikt nu de Pure Armour Explorer. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close