Lemon Cake Creamy Mousse Mask (Kruidvat)

Yay! Tijd om weer eens een nieuw gezichtsmasker te proberen van Kruidvat eigen merk. Tijdens een me-avondje bracht ik dit masker aan op mijn gezicht en las ik een goed boek. Nieuwsgierig wat ik er die avond van vond? Lees dan snel verder!

Het gezichtsmasker zit in een toepasselijk, knalgele verpakking en is twee keer te gebruiken omdat het opgedeeld is in twee delen. Ideaal!

Kruidvat schrijft het volgende op de achterkant van de verpakking:

Geef je gezicht een zoete boost met de heerlijke geur van lemon cake. Na gebruik van het Kruidvat Creamy Mousse Lemon Cake Gezichtsmasker voelt je huid weer zijdezacht aan.

De zachte crèmemousse heeft een lichte textuur en is verrijkt met sheabutter en amandelolie die je huid verzorgen.

Hoe het werkt:
Breng het masker royaal aan op het gehele gezicht, behalve op de ogen, mond en wenkbrauwen uiteraard. Laat de crème 10 tot 15 minuten intrekken en daarna kun je de overtollige crème masseren in de huid of verwijderen met een tissue.

Ik vind het eerlijk gezegd niet prettig om overtollig product in mijn huid te masseren of te verwijderen met een tissue, dus ik heb het van mijn gezicht gewassen met lauwwarm water.

Conclusie
Het masker heeft een heerlijke geur van citroencake en voelt als een mousse aan tijdens het smeren. De geur is erg prettig en vooral de (licht) zoete geur is echt fantastisch. Als de inwerktijd is verstreken en ik het masker van mijn gezicht heb gewassen, voelt mijn huid heerlijk zacht en fris aan.

Wat mij betreft is dit masker echt een topper en zeker voor €0,89. Om de prijs hoef je dit product niet te laten liggen! 😉

Wat vinden jullie van de gezichtsmaskertjes van Kruidvat eigen merk?

Liefs
x

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close