Oil en Shine Andrélon verzorgingslijn

Tijd om een nieuwe lijn van Andrélon te proberen, namelijk Oil & Shine. Ik weet niet zeker of deze lijn nieuw is, maar ik heb het nog nooit eerder gezien. De lijn is geschikt voor de gevoelige hoofdhuid en is verrijkt met rozenolie. De olie staat bekend om haar kalmerende en beschermende werking voor het haar en hoofdhuid. Nieuwsgierig naar mijn mening? Scrol dan naar onderen!

Rozenolie wordt vaak gebruikt bij verschillende beautyrituelen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een gezichtsreiniger, hier wordt vaak ook rozenolie in gebruikt als het gaat om een gevoelige huid. De olie staat bekend om de kalmerende werking.

Shampoo
De shampoo heeft een heerlijke geur en ruikt ook echt naar rozen. De substantie is stevig en schuimt goed zodra ik het aanbreng op mijn natte haar. Eigenlijk hetzelfde als de andere shampoos van Andrélon.

Shampoo

Conditioner
De conditioner zorgt dat het haar makkelijker doorkambaar is en sluit de haarschubben waardoor het haar beschermt wordt tegen mogelijke beschadigingen. Masseer de conditioner in de lengtes van je haar en laat het eventjes inwerken. Spoel het daarna goed uit.

De substantie van de conditioner is romig en lekker vol. Het voelt bijna alsof ik een soort haarmasker in mijn haar smeer, heel fijn! Zodra ik de conditioner goed uit mijn haren heb gespoeld, voelt het zijdezacht aan.

Conditioner

Deze lijn is speciaal voor een gevoelige hoofdhuid en dat is ook precies wat ik merk. Het brengt allemaal net iets zachter aan dan de andere shampoos van Andrelon. In de winter heb ik vaak last van een geïrriteerde, jeukende hoofdhuid dus ik ben benieuwd of deze lijn van Andrelon dit doet verminderen! De update geef ik t.z.t. op Instagram. Mocht je het leuk vinden om mij te volgen, klik dan hier!

Naast mijn goede ervaring heeft deze lijn ook nog een toffe uitstraling door het printje van de rozen op de flacons.

Liefs
x

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close