De nieuwe lijn van Andrélon: Aloë Vera en avocado

Zoals de meeste van jullie misschien wel weten is aloë vera een echte wonderplant. Het doet zoveel goeds voor o.a. onze huid en haren. Om die reden is het tegenwoordig echt een hype om bijna op elk product aloë vera te vermelden, maar vaak zit er maar zo weinig van in dat het geen tot amper resultaat geeft. Vandaag test ik voor jullie de shampoo en conditioner van Andrélon aloë vera repair.

Andrelon Shampoo
Deze nieuwe lijn is speciaal geschikt voor (zeer) beschadigd haar en dat  kan ik na de warme zomerdagen goed gebruiken. De shampoo heeft een lekkere frisse geur waar ik echt blij van word. Verder is het product verrijkt met aloë vera en avocado, dit klinkt toch super goed? Tijd om te testen!

De shampoo maakt mijn haar lekker zacht en ook heb ik een stuk minder last van droog haar! Mijn haar valt luchtig in model en ruikt heerlijk na avocado.

Andrelon crème
De geur van de crème ruikt bijna hetzelfde als de shampoo maar dan met een vleugje zoetigheid, erg lekker! De crème maakt mijn haar gelijk zacht en je hebt maar een heel klein beetje van het product nodig, waardoor het zuinig in gebruik is. Super fijn!

De conditioner van Andrelon maakt mijn haar lekker zacht en ook heb ik een stuk minder last van droog haar! Mijn haar valt luchtig in model ruikt heerlijk na avocado en is makkelijk doorkambaar.

Beide tubes bevatten 300 ml en zijn 12 maanden houdbaar. Zowel de shampoo als conditioner zijn verkrijgbaar voor €4,79. De lijn bestaat in totaal uit 3 producten:

Een super fijne lijn waarbij ik ook echt verschil merk! Wat vinden jullie van de  nieuwe Andrélon aloë vera repair lijn?

Liefs
x

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close