Weleda Energy Aroma Douchegel – Review

Heb jij al een heerlijke frisse douchegel voor de zomer gescoord? In de winter kies ik voor warme geuren, maar in de zomer ben ik dol op producten met een frisse geur! Onlangs kreeg ik de Weleda Energy Aroma Douchegel en ik kan alvast verklappen dat dit echt een product is dat je wil hebben voor de zomer. Benieuwd of deze douchegel iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest ?

Weleda Energy Aroma douchegel

Wek je zintuigen onder de douche met de bewezen activerende geur van gember, verfrissende citronella en cederhout. Deze aroma schower geeft je een alert en opgewekt gevoel, voor een perfecte start van je dag. Het product is biologisch afbreekbaar, zoals alle doucheproducten van Weleda. Ook nog eens goed voor het milieu dus!

Niet alleen de verpakking geeft mij een zomergevoel, maar ook de geur! De Weleda Energy Aroma Douchegel heeft een onwijs lekkere frisse geur door de gember en citronella die ook duidelijk aanwezig zijn. Niet te sterk, precies goed.

De tube heeft een inhoud van 200 ml en is verkrijgbaar op de website van Weleda.nl voor €6,99

Weleda Energy Aroma douchegel

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Ik breng een kleine hoeveelheid douchegel aan en merk al snel dat het product rijkelijk schuimt. De douchegel is heel makkelijk te verdelen en maakt mijn huid heerlijk zacht. Tijdens het aanbrengen komt de heerlijke geur van gember, citronella en cederhout vrij, waardoor je extra kunt genieten!

Kortom deze Weleda Energy Aroma Douchegel krijgt zeker een speciaal plekje en is één van mijn favoriete producten voor de zomer. Om eerlijk te zijn vind ik alle producten van Weleda heel erg fijn.

Koop jij wel eens producten van Weleda?

Dit artikel betreft een samenwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close