Shine & Care Oil Spray van Kruidvat – review

Vorige week liep ik in de Kruidvat en kwam ik deze Shine & Care Oil Spray van Kruidvat tegen! Ondanks dat ik een haarolie gebruik en geen last heb van haar dat niet glanst, leek het me leuk om eens te proberen. Nieuwsgierig of dit iets voor jou is? Lees dan gezellig mee!

Shine & Care Oil Spray

Over de Shine & Care Oil Spray

De spray van Kruidvat is verkrijgbaar voor €2,99 en heeft een inhoud van 150 ml.

Kruidvat schrijft het volgende:

Kruidvat Shine & Care Oil Spray geeft een langdurige, stralende glans en is ideaal als finishing touch. De leave-in oliespray is door de fijne nevel gelijkmatig over je haar te verdelen zonder dat hij je haar verzwaard.

De oliespray is verrijkt met arganolie voor een zijdezacht haargevoel. Zonder fixatie voor natuurlijk, soepel vallend haar.

Shine & Care Oil Spray

Zoals je kunt zien op de onderstaande foto heeft de spray een mooie nevel, zonder dikke druppen. Hier word ik gelijk enthousiast van!

Schud de flacon voor je het product gaat gebruiken. Spuit op een afstand van 20 á 30 cm de spray op je haar.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Shine & Care Oil Spray

Resultaat

Op de laatste foto kun je het resultaat van de spray. Om heel eerlijk te zijn, maakt het mijn haar een beetje vet, waardoor mijn lokken meer in ‘plukken’ vallen.

Ik vind het resultaat helaas mooier op de eerste foto, zonder de spray.

Shine & Care Oil Spray
Before
Shine & Care Oil Spray
After

Mijn ervaring

De geur van deze Shine & Care Oil Spray ruikt in eerste instantie een beetje chemisch naar alcohol, maar daarna ruikt mijn haar een beetje zoetig. Dat ik de alcohol ruik is niet vreemd, deze staat als eerste op de ingrediëntenlijst beschreven.

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

Het resultaat op mijn haar vind ik niet geweldig, maar het is natuurlijk wel leuk om zoiets te proberen haha.

Wat vind jij van deze spray en zou je hem zelf willen proberen?

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Ik sla deze variant maar over als ik het zo lees. Jammer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close