Visitekaartjes voor mijn blog

Een visitekaartje is niet alleen handig voor je werk, maar ook als je een hobby hebt zoals ik met bloggen. Als blogger heb je contact met PR-bureau’s of met andere bloggers. Super handig om aan hen een kaartje mee te geven of aan personen die geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf of blog.

Visitekaartjes voor mijn blog.

In samenwerking met Drukwerknodig.nl mocht ik mijn eigen visitekaartje ontwerpen. Super leuk natuurlijk! Nieuwsgierig? Scrol dan naar onderen om mijn ervaring te lezen.

Het ontwerpen van een visitekaartje is heel simpel. Maak een account aan en ga aan de slag in de editor. Je kunt kiezen om een geheel eigen ontwerp te creëren, maar je kunt ook gaan voor een bestaand thema. Bij een bestaand thema is je ontwerp eigenlijk al klaar en hoef je alleen nog een tekst of afbeelding toe te voegen. Handig als je niet veel inspiratie of tijd hebt om een ontwerp te maken.

Visitekaartjes voor mijn blog.

Ik heb gekozen voor een eigen ontwerp met als ondergrond een marmer, lichtroze kleur. Dit maakt de visitekaartjes speels en een beetje chique. Verder heb ik gekozen voor zwarte letters en heb ik mijn logo en de belangrijkste informatie op het kaartje verwerkt.

Visitekaartjes voor mijn blog.

De levertijd verschilt per product, maar voor visitekaartjes is het ongeveer 4 á 5 werkdagen. De kaartjes worden geleverd in een doosje, zodat ze niet kunnen beschadigen, goede service.

Wist je dat je naast visitekaartjes ook je eigen agenda kunt samenstellen en nog veel meer leuks? Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Liefs
x

Dit artikel betreft een samenwerking.

P.s. Volg jij me al?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close