Verberg je uitgroei met de Kruidvat uitgroei spray

Heb jij ook last van uitgroei en wil je niet elke keer je haar verven? Of ben je het vergeten en heb je morgen een leuk feestje… Kruidvat verkoopt 3 verschillende sprays en ik test vandaag nummer 4-5 donker bruin. Benieuwd of dit product jou kan redden,  lees dan gezellig mee!

De spuitbussen hebben een simpele uitstraling met weinig poespas. De spray belooft snel en gemakkelijk de uitgroei (grijze haren) te camoufleren. Droogt snel en is uitwasbaar, ideaal om de verfbeurt nog een keertje uit te stellen.

De spuitbus heeft een speciaal opzetstukje waardoor je de spray heel nauwkeurig kunt aanbrengen, alleen op de uitgroei. Zo krijg je geen gekke plekken in je haar, althans ik hoop het haha.

Natuurlijk moest ik jullie de kleur van de spray ook even laten zien voordat ik het op mijn haar aanbreng. Zoals je ziet heeft de substantie een mooie bruine kleur. Belangrijk om te weten is dat je de spray ongeveer 10 tot 15 cm van de aanzet moet houden zodat je een mooi en natuurlijk resultaat krijgt.

Helaas verkoopt de Kruidvat maar 3 kleuren waardoor mijn tint er niet tussen zat. Op de onderstaande foto heb ik mijn haren geverfd in de kleur aubergine/rood waardoor de spray natuurlijk iets anders zal uitpakken. Dit is de foto waarop ik niks heb aangebracht.

Ondanks het kleurverschil ben ik enorm verrast! Mijn haar ziet er voller uit en heeft een mooie glans gekregen. Het product droogt snel op mijn haren en het was er na 1 wasbeurt weer netjes uitgewassen. Een topproduct wat ik persoonlijk echt zou aanraden wanneer je last hebt van uitgroei.

De spray voel je niet zitten en laat geen vettige laag achter op mijn haar. Een top product voor €3,99, hier hoef je zeker weten geen dure uitgroei spray voor aan te schaffen. Hopelijk komen er in de toekomst meer verschillende kleuren zodat er voor ieder wat wils tussen zit!

Wat vinden jullie van de uitgroei spray of verf je toch liever je haar?

Liefs
x

 

 

 

Join the Conversation

  1. Wat een gaaf product! Ik had hier nog nooit van gehoord, maar het klinkt echt als iets wat iedereen met gekleurd haar in z’n collectie moet hebben. Goede review heb je geschreven. 🙂

    1. enjoyyourownbeauty says:

      Dankje! Het is oprecht een heel fijn product.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close