Nivea Micellar shampoo

Al een poosje verkoopt Nivea Micellar shampoos, worden jullie van deze naam ook zo enthousiast of heb jij ze stiekem al gekocht? Ik heb nog nooit eerder een Micellar shampoo gebruikt en ben dan ook erg nieuwsgierig wat het product precies doet! In dit artikel vertel ik jullie meer over de twee producten die Nivea verkoopt. Nieuwsgierig? Lees dan gezellig mee.

Wat zijn micellen
Micellen zijn hele kleine microscopische deeltjes die vuil en overtollig talg omsluiten. De micellen hebben een magnetische werking en hierdoor worden deze vuildeeltjes als een magneet aangetrokken. Wanneer je de shampoo zal uitspoelen zullen deze deeltjes worden verwijderd. Ik vind het super tof dat Nivea twee varianten heeft uitgebracht:

  • Purifying Micellar Shampoo
  • Comforting Micellar Shampoo

De shampoos zijn erg budgetvriendelijk en hebben geen conditioners te koop. Je kunt dus gewoon je eigen conditioner gebruiken!

Nivea schrijft het volgende:
‘ NIVEA’s Purifying en Comforting Micellar Shampoos, reinigen je haar grondig maar zacht en verzorgt haar en hoofdhuid optimaal. De formules van beide shampoos zijn siliconen-vrij en beschermen de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid. Ontdek welke formule het beste bij jouw haar past!

De Nivea Purifying Micellar Shampoo is bedoeld voor normaal tot vet haar en is erg mild voor onze hoofdhuid. Nivea schrijft dat de shampoos zo mild zijn dat je ze dagelijks kunt gebruiken maar eerlijk gezegd was ik mijn haar altijd om de dag, omdat mijn haar pas vettig wordt na 1,5 dag. Daarnaast drogen shampoos je haar uit wanneer je het haar elke dag wast.

De shampoo bevat verfrissende citroenmelisse-extract en ruikt heerlijk fris! Mijn haar voelt luchtig aan en ook merk ik dat de shampoo niet enorm schuimt, de shampoo is dus inderdaad erg mild voor mijn haar en hoofdhuid.

NIVEA Comforting Micellar Shampoo bevat waterlelie-extract en heeft een super zoete geur! De shampoo is bedoeld voor kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid. Ook deze shampoo schuimt niet enorm, wat ook betekent dat dit product erg mild is voor mijn haren en hoofdhuid.

Beide shampoos beloven het volgende:

  • Reinigt effectief en geeft een boost aan het haar.
  • Langdurige frisheid van haar en hoofdhuid.
  • Beschermt de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid.

Ik ben erg te spreken over beide producten en de shampoos reinigen mijn haar op milde wijze. Wel is mijn haar wat droog nadat ik de shampoo heb gebruikt, een conditioner is dus zeker wel nodig! Persoonlijk zou ik het leuk vinden als ze ook nog een speciale conditioner aan deze lijn zouden toevoegen.

De voordelen van deze producten zijn:

  • Budgetvriendelijk
  • Geen siliconen
  • Geen kleurstoffen
  • Geen Parabenen.

De shampoos verdienen zeker een plekje in mijn badkamer! Wat vinden jullie van deze Micellar shampoos?

Liefs
x

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close