Nivea MicellAIR Skin Breathe producten

Deze producten waren mega vaak op de reclame dat ik er gewoon enorm enthousiast van werd, en dus twee flesjes kocht. De nieuwe lijn van Nivea MicellIAIR Skin Breath Expert bestaat uit 4 verschillende producten, benieuwd naar mijn ervaring, lees dan eventjes dit artikel door!

Verpakking:
De verpakking vind ik erg luxe ogen door de zwarte, witte en roze letters die zijn gebruikt, op de donkere verpakking. Verder valt het mij op dat deze twee producten maar 6 maanden houdbaar zijn i.p.v. 12 maanden. Zowel de oogmake-up als de gewone make-up remover zijn te gebruiken bij waterproof make-up wat ontzettend fijn is!

Nivea MicellAIR oogmake-up remover
Het flesje van de oogmake-up remover bevat 125 ml en moet goed worden geschud voor gebruik. De remover is verrijkt met groene thee extract en olie. Groene thee staat bekend om de kalmerende eigenschappen en is dus mild voor de huid rondom de ogen.

Nivea schrijft het volgende: Ontdek de kracht van de nieuwe NIVEA MicellAIR® Skin Breathe EXPERT Oog Make-up Remover: verwijdert langhoudende, waterproof oog make-up en mascara zonder wrijven!

Mijn ervaring:
Om heel eerlijk te zijn, ben ik niet zo’n fan van dit product! Nivea schrijft dat de remover alles gemakkelijk weg haalt zonder te wrijven. Helaas moet ik mijn mascara verwijderen door wel te wrijven omdat de make-up anders niet (goed) van mijn gezicht gaat. Ik ben dan ook stiekem wel een beetje nieuwsgierig naar jullie ervaring..

Nivea MicellAIR make-up remover
De gewone make-up remover bestaat uit groene en zwarte thee extracten, wat je ook duidelijk merkt wanneer je aan het flesje ruikt. De remover maakt de huid schoon van alle (waterproof) make-up en de huid voelt fris aan. Kortom, over deze remover ben ik meer te spreken haha!

Ben jij nieuwsgierig naar de andere producten van deze lijn? Klik dan even op de onderstaande linkjes om meer informatie te vinden over de producten.

Liefs
x

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange