Face Sheet Masks – Action

Een poosje geleden kocht ik 3 sheet masks bij de Action die ik graag met jullie wil delen. De maskers zitten in een vrolijke verpakking en hebben een lieve uitstraling. Benieuwd of je deze maskers de volgende keer moet kopen als je bij de Action bent? Lees dan snel verder!

sheet masks

Ik kocht de onderstaande varianten:

  • Avocado
  • Honey
  • Pearl

Helaas weet ik de prijs niet meer, maar de sheet masks zijn verkrijgbaar voor ongeveer +/- € 1,00.

Avocado

Dit gezichtsmasker is verrijkt met avocado extract, papaja, mango, komkommer en vitamine E. Het masker werkt hydraterend en verzachtend.

sheet masks

Honey

De honing variant bevat honing extract, vitamine E, hyaluronan en groene thee extract. Het masker is geschikt voor de normale huid

sheet masks

Pearl

Het sheet maskers pearl bevat parel extract en is een masker voor de onzuivere huid.

Ik heb gemengde gevoelens over dit masker. In de beschrijving staat namelijk dat het masker werkt voor de normale huid en op de voorkant, Anti Acne. Mocht je echt last hebben van een onzuivere huid of acne, doe dan eerst meer onderzoek.

sheet masks

Het aanbrengen

Reinig het gezicht en dep de huid droog. Breng vervolgens een beetje van het serum aan op de huid en verdeel dit over het gezicht. Haal daarna het masker uit de verpakking en plaats het op je gezicht. Druk het masker voorzichtig aan met de vingertoppen en laat je mond, neus en ogen vrij. Na 15 á 20 minuten kun je het masker verwijderen en de overige substantie in de huid masseren.

sheet masks

Conclusie

Alle maskers hebben een fijne pasvorm en de sheet masks zijn goed nat. De overblijvende substantie vond ik wel een klein beetje plakkerig en daarom heb ik mijn gezicht daarna nog even afgespoeld met water.

Na het afspoelen voelde mijn huid heerlijk zacht. Echt een aanrader als je een goedkoop en toch een fijn masker wilt scoren.

Wat voor serum of masker gebruik jij graag?

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Join the Conversation

  1. Vooral die met honing lijkt me erg lekker!

    1. Ja die was ook fijn! <3

  2. Je zou deze maskertjes al alleen kopen voor die schattige verpakking ! Als de winkels weer open gaan, zal ik mezelf er zo eentje ook aanschaffen, als ze nog hebben ondertussen ! Bedankt voor het delen ! Jammer genoeg heb ik nu geen gezichtsmaskertjes thuis, ik ben aan het wachten op de heropening van de winkels !

    1. Awh balen zeg! Hopelijk kun je de maskertjes binnenkort snel halen. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close