Hydraterende Gezichtsverzorging van Weleda

Gezichtsverzorging is super belangrijk en ik probeer dan ook graag nieuwe producten om te kijken welke items echt fijn zijn voor een goede routine. Onlangs kreeg ik de hydraterende gezichtsverzorging van Weleda en uiteraard was ik gelijk enthousiast toen ik het pakketje kreeg. Inmiddels heb ik de producten een aantal dagen kunnen testen en wil ik graag mijn ervaring met jullie delen! Nieuwsgierig of deze hydraterende gezichtsverzorging van Weleda iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Hydraterende Gezichtsverzorging van Weleda

Over Weleda Hydraterende gezichtsverzorging

Weleda is een merk dat bekend staat om haar natuurlijke producten en dat maakt ook waarom ik dit merk zo tof vind! De nieuwe gezichtsverzorgingslijn is verrijkt met vijgencactus en aloë vera. Daarnaast zijn de producten 100% vegan, hoe fijn is dat!

Weleda schrijft het volgende:

Maak kennis met onze nieuwste ontdekking uit de natuur: de vijgencactus. Deze plant is een natuurlijke expert in het opslaan van vocht. Deze waardevolle kwaliteiten hebben we in onze nieuwe lijn Hydraterende Gezichtsverzorging verwerkt. De hoofdplant van Hydraterende Gezichtsverzorging is biologische vijgencactus. Dankzij zijn hoge gehalte aan vochtvasthoudende verbindingen zoals polysachariden, stimuleert hij het natuurlijke vermogen van de huid om vocht op te slaan. Hydraterende Gezichtsverzorging met biologische vijgencactus en aloë vera hydrateert direct en langdurig. Deze nieuwe vegan lijn heeft een ultralichte textuur, plakt niet en trekt snel in. Je huid voelt gehydrateerd, fris en superzacht aan!

Hydraterende Gezichtsspray

Deze verfrissende gezichtsspray hydrateert en verkwikt direct de vermoeide en doffe huid. Met de opwekkende geur van groene mandarijn, pepermunt en palmarosa. Gebruik deze spray als een hydraterende boost tussendoor, ook fijn voor onderweg.

Hydraterende Gezichtsverzorging van Weleda

Een koele en verfrissende spray die de vermoeide en doffe huid hydrateert. Met een subtiele compositie van etherische oliën die de huid en zintuigen stimuleren. Voor een soepele, strakke huid en verfijnde poriën. Het product pakt de onderstaande punten aan:

  • Hydrateert direct tot 12 uur lang
  • Verkwikt
  • Vetvrij en plakt niet
Hydraterende Gezichtsverzorging van Weleda

24H Hydraterende gezichtscrème 

Een lichte crème met kostbare plantenoliën, extract van biologische vijgencactus en aloë vera. Verfrist en hydrateert direct tot wel 24 uur lang. Trekt snel in en laat geen plakkerig gevoel achter. Een must-have voor je dagelijkse verzorging deze zomer!

Hydraterende Gezichtsverzorging van Weleda

Deze crème is geschikt voor de normale en droge huid. Het is een hele lichte crème die een beetje voelt als een gel. Na het aanbrengen merk ik gelijk verschil en voelt mijn huid veel zachter aan. Het geeft mijn gezicht een lekker fris gevoel en de geur is echt fantastisch! Het product pakt de onderstaande punten aan:

  • Directe hydratatie tot 24 uur lang
  • Verbetert de natuurlijke beschermlaag van de huid
  • Trekt snel in
  • Niet-comedogeen

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Mijn ervaring met de Hydraterende Gezichtsverzorging van Weleda

Ondanks dat ik deze producten heb gekregen vind ik de hydraterende gezichtsverzorging van Weleda onwijs fijn! De geur is heerlijk fris en ruikt super lekker. De 24H Hydraterende Gezichtcrème breng ik aan voor ik ga slapen op een gereinigde huid. De hydraterende gezichtsspray gebruik ik vaak in de ochtend of spray ik tussen het werken door. Een heerlijke opfrisser en daarnaast kun je de spray ook heel goed in je handtas stoppen, love it!

Kortom: Ik ben enthousiast en kan de producten echt aanraden. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en de producten willen bestellen? Neem dan eens een kijkje op de website van Weleda.nl

Dit artikel betreft een samenwerking.

Join the Conversation

  1. Wat een fijne review. Bij mij blijven de meeste cremes zo op mijn huid liggen. En denk dat dit wel een fijn product is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close