Hema maskertjes

De laatste periode probeer ik weer wat vaker gezichtsmaskers op te doen. Dit keer test ik van de Hema twee gezichtsmaskers waar ik erg benieuwd naar ben. Lees je mee?

Ik kocht de volgende producten bij de Hema:

Gelmasker
Misschien heb je er al eens van gehoord, maar misschien ook wel niet. Wanneer je de huid gaat exfoliëren worden er dode huidcellen verwijderd. Een exfoliant werkt op basis van (fruit)zuren. Deze stoffen zorgen dat dode huidcellen makkelijk loslaten en dat er op deze manier een frisse en stralende huid zichtbaar wordt.

Het masker van de Hema bevat ook een fruitzuurcomplex met groente thee-extract. Maak je handen nat en breng een kleine hoeveelheid gel aan, die je vervolgens één minuut zachtjes in de huid moet masseren.  Spoel daarna het gezicht af met water en dep de huid droog met een handdoek.

Na gebruik van het gelmasker voelt mijn huid heerlijk zacht en fris aan, veel zachter dan eerst. Een super fijn maskertje om eens te proberen op een luie zondag haha!

Peel off masker
Om heel eerlijk te zijn ben ik nooit een fan geweest van Peel off maskers, maar door de Aqua blauwe verpakking moest ik dit toch even proberen!

Het peel off masker bevat passiebloemextract die hydraterende en verzachtende eigenschappen heeft. Breng een dikke laag van de doorzichtige substantie aan op de huid, maar pas op dat je de gebieden rond de ogen, lippen, wenkbrauwen en haarlijn niet raakt. Dit doet namelijk best wel zeer als je straks het masker van de huid moet trekken..

Als de inwerktijd van 20 minuten is verstreken kun je het masker van het gezicht trekken. Het masker zelf trekt je er heel gemakkelijk af en er blijven weinig restjes op de huid achter.

Mijn huid was na gebruik rood en gevoelig dus persoonlijk zou ik het peel off masker niet weer aanschaffen.

Wat voor maskertjes gebruiken jullie meestal?

Liefs
x

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close