Labello lipscrub (review)

In de wintermaanden krijgen onze lippen veel te verduren. Mijn lippen zijn dan vaak droog en soms ontstaan er velletjes, herkenbaar? Ik kocht de Labello lipscrub in de hoop dat mijn lippen minder droog zullen zijn. Lees je mee?

labello lipscrub

De lipscrub is verkrijgbaar in twee varianten. De blauwe stick is verrijkt met aloë vera en de roze stick met rozenbottelolie.

Qua geur zijn beide producten heel verschillend! De groene variant ruikt heel fris (een beetje naar meloen) en proef je nauwelijks. Daarentegen ruikt de roze stick juist heel zoet, maar gelukkig proef je dit niet. Mijn voorkeur gaat uit naar de frisse variant, deze vind ik net iets neutraler.

labello lipscrub

Nog een leuk weetje over deze lipscrub is, dat je het product kunt aanbrengen als primer voor je lipstick. Super tof!

Waarom scrubben?

Door een lipscrub te gebruiken verwijder je de dode velletjes en zien de lippen er een stuk mooier en egaler uit. De kleur van een lipstick zal dan ook veel mooier staan!

Op de gebruiksaanwijzing staat dat je het eerste laagje van de Labello moet verwijderen, omdat je anders niet bij de scrubdeeltjes kunt komen.

Beide sticks geven een mooie glans en hydrateren de lippen.

De lipscrub breng je net als iedere een andere balsem aan op de lippen. Als je het product op de lippen hebt gesmeerd, dan kun je de lippen wat over elkaar wrijven, zodat de scrub zijn werk kan doen. Doe dit enkele seconden en daarna ben je helemaal ready.

Het valt mij op dat de scrub mega zacht voelt, en niet te vergelijken is met een normale ‘scrub’. Je hoeft het product niet te verwijderen omdat de scrubdeeltjes smelten tijdens het wrijven, super fijn!

labello lipscrub

Ik ben super enthousiast over deze producten van Labello. Ik gebruik ze bijna elke dag en mijn lippen voelen gelijk zachter aan en zien er mooi uit. Een ideaal product voor de wintermaanden, zonder dat je er veel voor hoeft te doen!

Ben je net als ik enthousiast geworden over deze sticks? Neem dan eens een kijkje bij de drogist, zoals Kruidvat. De Labello lipscrub is verkrijgbaar voor € 4,99 per stuk.

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
– Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Join the Conversation

  1. Oeh, Labello is altijd fijn! Die groen/blauwe scrub lijkt me wel wat qua geur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close