Heerlijke Lush zeepjes

Lush wie kent het tegenwoordig niet? Die heerlijke handgemaakte zeepjes, shampoos of andere fijne producten. Lush is een brits bedrijf en houdt zich bezig met het duurzaam en diervriendelijk produceren en verkopen van handgemaakte producten. Super tof dus!

De Lush heeft hele leuke producten en ik vind het ook echt zo ontzettend leuk om zulke producten als cadeautje weg te geven! Zo ook kreeg ik op mijn verjaardag deze heerlijke zeepjes en het leek mij leuk om dit met jullie te delen.

Deze mooie roze ster heet Snow Fairy Sparkle Jar. De ster bevat Fair Trade en Biologische Cacaoboter en zachte maismeel met glanspoeder. Dit maakt de huid heerlijk zacht en zorgt voor perfecte glans!

Voor gebruik moet je eerst de 2 gaatjes doorprikken en daarna kun je met de ster over de huid heen wrijven. Masseer vervolgens de Cacaoboter goed in en sprenkel daarna de zachte maismeel met glanspoeder over de huid. De poeder kun je daarna over de huid uitsmeren.

Na gebruik was mijn huid heel zacht en glansde super mooi! Een echte aanrader. Mocht je benieuwd zijn kijk dan eens op de website van de Lush. De Snow Fairy Sparkle Jar is te koop voor € 9,95,-

Kijk hoe lief deze sneeuwpop er uit ziet en hij ruikt zo lekker! Ik vind deze geur echt heerlijk, hij ruikt naar citroen, lekker fris! Ik vind het altijd zo zonde om een Lush product te gebruiken, puur omdat ze altijd zo lekker ruiken! De sneeuwpop bestaat uit: Siciliaanse Citroenolie, Sojamelkpoeder en Fair Trade Sheaboter. Ook nog eens heel verzorgend allemaal.

Dit product is ideaal om te gebruiken wanneer je even lekker wilt ontspannen in bad. Het product hoef je alleen maar onder een stromende kraan te houden en uiteindelijk te verkruimelen, dit vind ik dus zo zonde haha! Deze lieve sneeuwpop is te koop voor € 6,50,- Ben je benieuwd naar dit product? Neem dan even een kijkje op de website van de Lush.

Wat zijn jouw favoriete producten bij de Lush?

Liefs
X

 

Join the Conversation

 1. Ik heb de Snow Fairy Sparkle Jar ook, alleen hou ik niet van die geur. Volgens mij ben ik de enige persoon op aarde die Snow Fairy niet lekker vindt! :’D

 2. Die snow fairy zeep lijkt me veel te lekker! <3

 3. Ah heerlijk allebei! Ik ben en blijf gek op Lush! Altijd als ik in de buurt ben moet ik wel weer wat meenemen!

 4. Snow Fairy is één van mijn favoriete geuren van Lush. Heerlijk! De Daddy-O shampoo gebruik ik ook erg graag. De ruikt ook enorm lekker. Hmmm.

 5. Heerlijk hè? Ik heb nog een badkamerkast vol staan, maar als ik binnenkort weer een keer in Amsterdam ben loop ik de winkel weer even binnen.

 6. Wat een heerlijke spulletjes! Als ik de stad weer in ga ga ik zeker weer even inslaan, love it!

 7. Dat sneeuwmannetje ziet er zo lief uit!

 8. Oh ik hou zo van LUSH heb er toevallig net ook zelf weer een artikel over geschreven! Ik denk dat je daar ook nooit naar binnen kunt lopen zonder iets te kopen hahaha!

  LIEFS

 9. Lijkt me heerlijk ruiken. Zo’n twee ( of drie ?) jaar geleden kocht ik de Yognog zeep en Santa’s Belly Jelly. Heerlijke items waren het, ik heb het zeepje helaas nooit meer terug gezien in de collectie. Ik ga binnenkort weer eens bestellen, wil de Solid Shampoo wel eens uitproberen..

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Wat tof! Jammer dat dat product inderdaad niet meer in de collectie zit. Ik ben benieuwd hoe de Solid Shampoo je bevalt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close