Bruisballen en Cupcakes van Treets Bubble

Een tijdje geleden had de Etos super leuke bruisballen in de aanbieding en aangezien ik wel van badderen hou nam ik er twee mee naar huis! De bruisballen zijn van het merk Treets Bubble en zijn in veel verschillende soorten te koop, van cupcakes tot hartjes, hoe cute?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de bruisballen ruiken echt goddelijk! De roze bruisbal ruikt heerlijk zoet en ziet er zo schattig uit door het bloemetje bovenop.

De gele bruisbal ruikt zoet en heeft tegelijk ook een frisse geur van citroen. Een heerlijke combinatie en daarnaast ook super grappig dat de bruisbal in de vorm van een cupcake is gemaakt!

De roze variant maakte mijn bad niet roze maar gaf een mooi wit schuim af. De zeep maakt mijn huid lekker zacht en ruikt heerlijk zoet. Mocht je benieuwd zijn naar de andere producten van Treets Bubble Klik dan even hier.

Ook de gele variant maakt mijn huid lekker zacht en bezorgde mij een bad vol schuim, Ik word hier zo blij van!

Naast het feit dat de bruisballen je heerlijk laten ontspannen door de aromatische geuren, de leuke vormen, is er ook nog een leuk ’tasje’ te koop waar je de producten in kan verpakken. Super leuk om als cadeautje weg te geven!

Ben jij ook zo dol op een lekker warm bad met een bruisbal? Dan zijn deze producten zeker wat voor jou. Met de heerlijke geur en goede werking hoef je zeker weten geen duur product aan te schaffen.

Gebruiken jullie wel eens bruisballen,  zo ja van welk merk?

Liefs
x

 

 

Join the Conversation

  1. Ze zien er zeker schattig uit! Ik zou deze wel in mijn bad willen gooien. Wat kosten ze eigenlijk? Ik kon dat niet 1,2,3 vinden op de site van Treets.

    1. enjoyyourownbeauty says:

      Ik kocht beide bruisballen voor 5 euro bij de Etos. Helaas kan ik de exacte prijs niet vinden maar ik zie wel dat verschillende webshops ze aanbieden voor 2,44. 🙂

  2. Suuuuper cute. Morgen ga ik meteen naar de Etos!

  3. Ik heb helaas geen bad, maar in een klein voetenbadje zouden ze ook prima hun werk doen. Natuurlijk wel in kleine stukjes, anders heb je een mega bak bol met schuim hihi 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close