Tropical Summer verzorging van Cien

Tropical Summer verzorging van Cien

Je haar extra beschermen deze zomer? Cien heeft een speciale lijn uitgebracht, namelijk: Tropical Summer. Deze lijn is een summer limited edition en is dus maar tijdelijk. Er zijn veel verschillende producten verkrijgbaar uit dit assortiment, dus neem zeker eens een kijkje bij de Lidl als je dat nog niet hebt gedaan!

Ik kocht de volgende producten:

  • Sun Care 2in1 shampoo & conditioner
  • After sun hair treatment
  • Sun Care Hairspray

Shampoo en conditioner
De 2in1 shampoo/conditioner is verrijkt met babassu-olie en uv-filter. Het product reinigt haar en hoofdhuid en verwijdert zand, zout en chloorwaterresten. Het helpt uitdroging te voorkomen en dat het haar zijn natuurlijke vochtbalans behoudt.

Breng een kleine hoeveelheid shampoo/conditioner aan op nat haar en masseer het enkele minuten in. Na het uitspoelen voelt mijn haar heerlijk zacht aan!

After Sun Hair Treatment
Dit haarmasker is ook verrijkt met babassu-olie en uv-filter. Het masker voorkomt uitdroging door de zon en geeft een mooie glans.

Laat het haarmasker ongeveer 2 minuten inwerken en spoel het daarna goed uit. Mijn haar is heerlijk zacht geworden en heeft een mooie natuurlijke glans gekregen!

Sun Care Hairspray
Wanneer je lekker in de zon wilt gaan liggen en je lange lokken wilt beschermen, dan zou je het beste deze spray kunnen gebruiken. Breng de spray voor het zonnen aan over het gehele haar. (kan zowel in nat haar als op droog haar gebruikt worden.)

Helaas ruikt dit product ontzettend sterk naar alcohol. Super jammer! Het valt mij ook op dat alcohol als tweede ingrediënt op de lijst staat vermeld. Dit product kun je dus maar beter vermijden, aangezien alcohol het haar juist zal uitdrogen!

De producten (behalve de hairspray) zijn erg fijn om te gebruiken en maken mijn haar super zacht. Helaas weet ik niet meer wat de exacte prijs is per product, maar dit zal niet hoger zijn dan 3 á 4 euro!

Wat vinden jullie van de producten van Cien?

Liefs
x

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?