Een Oosters tapijt kopen? De nieuwste woontrend!

Ken je dat? Je wilt het interieur van je woonkamer veranderen, maar je weet niet in welke style? Ik kijk regelmatig woonprogramma’s en ben dan stiekem een beetje jaloers op hoe mooi en perfect alles op elkaar is afgestemd haha. Onlangs zag ik dat men een Oosters tapijt liet ziet en ik was verbaast over het resultaat! Vandaag wil ik jullie meer vertellen over Oosterse vloerkleden. Gewoon ter inspiratie en hoe je jouw woonkamer nog gezelliger kunt maken! Lees je gezellig mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Wat is een Oosters Tapijt ?

Een oosters tapijt wordt geknoopt in oosterse landen zoals India, China, Turkije en Pakistan. Oosterse tapijten kun je in allerlei soorten en maten kopen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een tapijt voor de woonkamer of een bedrijfsruimte. Hieronder een handig lijstje om te kunnen zien in welke richting je moet zoeken voor een Oosters tapijt.

  • Indo-Bidjar: Een stevig rood tapijt
  • Ziegler tapijt uit Pakistan: Zachte en lichtere kleuren
  • Chinees tapijt: Blauwe kleuren
Oosters tapijt

Welk tapijt past er in jouw interieur ?

Een oosters tapijt geeft een mooie en klassieke uitstraling. Het is uiteindelijk een stukje geschiedenis en het kan je huis veel warmte en gezelligheid geven. Welk tapijt in jouw interieur past? Dat is natuurlijk heel persoonlijk, maar er zijn wel een aantal handige regels die je een handje kunnen helpen. Heb je een strak interieur? Kijk dan naar een tapijt met meerdere kleuren en een drukker patroon. Is jouw interieur juist wat drukker? Kies dan een wat rustiger tapijt met bijvoorbeeld één of twee kleuren. Het is erg belangrijk dat de kleuren matchen met jouw eigen interieur en accessoires. Kijk daarom eens naar een tapijt waar de kleuren van jouw bank of decoratie in verwerkt is!

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Oosters tapijt

Wil je een Oosters tapijt kopen met snelle levering? Neem dan eens een kijkje op op de onderstaande website. Deze webshop verkoopt heel veel soorten tapijten in verschillende prijsklasse en tinten. Zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen!

Wat vind jij van een Oosters tapijt?

Dit artikel betreft een samenwerking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close