Photo-plog December 2019: verjaardag, concert en lekker eten

December stond vol met onwijs leuke gebeurtenissen, stiekem zoveel dat ik wel een klein beetje moest bedenken wat ik in deze plog met jullie wou delen. Als je mij volgt op Instagram weet je dat ik al deze toffe momenten met jullie deel. Mocht je mij nog niet volgen klik dan even op het onderstaande linkje: Instagram. Lees je mee?

Op 4 december was ik jarig en in de avond vierde ik dit samen met mijn familie en mijn vriend. Het was een super gezellige avond en ik ben echt verwend met allemaal leuke cadeautjes. Met één cadeautje was ik echt super blij namelijk het boek van Beautygloss Happy Life. In dit boek staat vooral beschreven hoe Mascha is uitgegroeid tot professioneel beautyblogger. Ook staan er veel tips in op het gebied van haar carrière, jezelf zijn, genieten en over de liefde. Super interessant om te lezen!

8 December was een avond waar ik al 4 jaar naar uit had gekeken, namelijk het concert van Alan Walker in Paradiso! Het was zo gaaf en zo leuk om te zien dat iedereen voor één ding kwam. De sfeer was echt top en er waren zoveel mensen die een trui of een pet droegen met zijn logo, waaronder ik haha! Na afloop kocht ik nog een officiële trui, die ik bijna non stop draag, in mijn vrije tijd.

In het weekend trakteerde mijn vriend mij op een avondje uit om nog voor mijn verjaardag gezellig uit eten te gaan. Ons diner vond plaats bij een super leuk pizzeria tentje in Leeuwarden: Pompeii. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit pizza’s bestel bij een pizzeria, maar eigenlijk altijd lasagne. Lasagne bij een Italiaan vind ik gewoon zo lekker!

Die week erop ging ik uit mijn werk de stad in om leuke kerstspulletjes te scoren en in de avond kochten we een echte kerstboom, super tof!

Laatst probeerde ik dit lekkere recept uit die binnenkort online komt op mijn blog. Het restje wat over was smulde ik in de middag op, raad jij wat voor pasta variant dit is?

Helaas waren er in december zoveel mensen ziek, dat ook ik er niet aan ontkwam. Op eerste kerstdag was het raak, super balen! Gelukkig kwamen mijn ouders een kerst ‘maaltijd’ brengen, zodat we toch nog een beetje een kerstgevoel hadden, super lief!

2e kerstdag was ik gelukkig weer wat fitter en dus kon ik dit wel vieren! Na kerst gingen mijn vriend en ik naar Duitsland om wat vuurwerk op te halen. Super leuk, maar wat een chaos soms.. Bij veel winkels staat men al buiten te wachten met een winkelkarretje. Toen we dit zagen zijn we een dorpje verder gereden en daar was het lekker rustig!

Oud en nieuw heb ik bij mijn ouders gevierd en later die avond ben ik nog het dorp in geweest met mijn vriend. Daar hebben we de avond verder gevierd met allemaal leuke mensen. Een super geslaagde maand met veel leuke dingen waar ik met plezier aan terug denk. Hopelijk hebben jullie ook een leuke maand gehad!

Happy 2019 mensen!

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *