Zweetvoeten behandeling – Deze tips gaan jou helpen!

Zweetvoeten behandeling? In dit artikel geef ik 5 tips die jou gaan helpen om zweetvoeten te verminderen of misschien zelfs verdwijnen! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Zweetvoeten behandeling

Iedereen heeft wel eens last van zweetvoeten. Bijvoorbeeld in de zomer bij heel warm weer of na het sporten. Zweetvoeten kunnen voor sterke onaangename geuren zorgen en die zijn helaas niet zo geliefd. Gelukkig zijn er veel middelen om zweetvoeten te behandelen. Lees hieronder mijn tips!

Tips om zweetvoeten te verminderen en behandeling!

1. Kies de juiste schoenen

Wist je dat je het beste schoenen van leer kunt dragen als je veel last hebt van zweetvoeten? Leer ventileert namelijk heel goed en het is ook nog eens een natuurlijk product. Kunststof kun je beter vermijden!

2. PediSpray

Zweetvoeten spray, het bestaat! Pedispray is daar één van. De flacons zijn lekker klein waardoor je ze ook nog heel gemakkelijk in je tas kun stoppen. #hoera!

Was en droog je voeten zorgvuldig voor je de spray gaat aanbrengen. Spray de PediSpray tussen de tenen en op de voetzool. Even goed laten drogen en daarna heb je weer heerlijke frisse voetjes!

Behandel de eerste week dagelijks en bouw het vervolgens langzaam af, ongeveer om de twee weken.

Zweetvoeten behandeling

3. PediFris Classic

Heb je naast de zweetvoeten spray nog meer ondersteuning nodig? Dan kun je gelukkig ook nog kiezen voor een poeder!

Zweetvoeten behandeling

Was voor gebruik als eerste je voeten, droog deze zorgvuldig en trek schone sokken aan. Strooi vervolgens 1 theelepel PediFris Classic in je schoenen en schud deze lichtjes. Zo kan de poeder goed worden verdeeld over de binnenzool.

Trek vervolgens de schoenen aan en herhaal dit proces tot je bent verlost van zweetvoeten.

Het poeder lost tijdens het dragen op en zal de schimmels en bacteriën doden die de geur van zweetvoeten veroorzaken. Het desinfecteert de schoen en de voet.

Zweetvoeten behandeling

4. Neem een voetenbadje

Een voetenbadje kan niet alleen ontspannen, maar geeft je voeten ook verlichting na een drukke dag. Vul een teiltje met lekker warm water en doe er eventueel een lekker bruistablet in. Kijk ondertussen je favoriete serie op de tv en badderen maar. <3

5. Laat je voeten luchten

Laat je voeten luchten! Het is natuurlijk niet goed om je voeten de hele dag op te sluiten. Laat je voeten na een lange werkdag lekker luchten en was ze één keer per dag. Dit kan al veel verschil maken.

Mijn ervaring met de producten van PediFris

Ondanks dat ik deze producten heb ontvangen voor een blogpost, kan ik oprecht schrijven dat ik enthousiast ben over de producten. Gelukkig heb ik zelf geen last van hele erg zweetvoeten, maar na een lange en drukke werkdag ruiken mijn voetjes natuurlijk ook niet meer zo fris.

Zweetvoeten behandeling

De PediSpray en de PediFris Classic vind ik vooral heel handig door de kleine flacons. Echt ideaal om deze in je handtas te stoppen. Zo kun je het product overal gebruiken.

Mijn voetjes voelen na gebruik lekker fris aan en daarnaast geeft het ook een goed gevoel om je voeten wat extra aandacht te geven. Pedifris maakt het mogelijk om op een snelle en efficiënte manier zweetvoeten te bestrijden. Kortom ik ben fan! 🙂

Liefs
X

Dit artikel betreft een samenwerking

Join the Conversation

  1. Jouvence says:

    Dit lijkt me wat voor mijn partner, die heeft er vooral last van in zijn werkschoenen. 🙂 Ik heb er vroeger een tijd last van gehad, nu gelukkig niet meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close