Colgate White & Protect review

Ken je dat gevoel dat je net van de tandarts komt en je tanden extra goed wilt verzorgen? Precies dit gevoel had ik een paar weken geleden en in mijn positieve bui kocht ik de tandpasta van Colgate White & Protect. Nieuwsgierig of deze tandpasta doet wat het moet doen? Lees dan snel verder.

Er bestaan natuurlijk veel middelen om je tanden thuis te bleken, maar hoe fijn is het als je dit proces in één keer kunt meenemen in één poetsbeurt! De tandpasta bevat 3 actieve mineralen en een speciaal foam om de tanden te voorzien van een witte lach en glazuurbescherming.

De tandpasta bevat:

  • Reinigingskristallen om oppervlakkige vlekken efficiënt te verwijderen
  • Beschermend zout en een versterkend ingrediënt om het calcium verlies in de tanden te herstellen en te beschermen.

De formule van de tandpasta is licht roze en heeft hele minuscule roze korreltjes. Verder valt het mij op dat de tandpasta een heerlijk frisse mint geur heeft, maar niet te sterk. Precies goed!

Na één week de tandpasta te hebben gebruikt kan ik oprecht schrijven dat dit merk fijn is! Mijn tanden zijn zichtbaar witter en bepaalde gele vlekjes op mijn tanden zijn iets minder geworden. Voor de mensen die gelijk denken dat dit product de tanden mega goed bleekt, helaas! Dit is niet het geval, maar je kunt zeker een mooie witte lach verwachten!

Om heel eerlijk tegen jullie te zijn koop ik nooit hele dure tandpasta. Een goede Aquafresh vind ik ook prima, maar wanneer je tanden net dat beetje meer verzorging nodig hebben zou ik toch wel eerder de Colgate tandpasta aanschaffen.

Wat is jullie favoriet?

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Goed tip! Deze tandpasta lijkt mij zeker fijn voor mij, af en toe koop ik ook een meer speciale tandpasta!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close